Milyen telefont ajánlanátok?
Minek ilyen drága telefont venni? Ez se tud többet , meg nem strapa biróbb mint a 100 alatti.
Nekem 50 ezres kinai telefonom van , mindjárt 2 éves és tökéletes. Múlt héten ejtettem le a betonra, pont a sarkára esett. De csak annyi lett vele mintha megreszeltem volna a szélét. Ugyan úgy úgy működik mint új korába.
Én az Árukeresőt nyitottam fel...
és a csepp/vízálló okostelefonnál, a HTC U11-et dobta ki:
Itt olvashatod a Mobilaréna tesztjét róla:
Viszont az ütés/porálló készülékek, jóval olcsóbbak, de azok HomTom márkájúak. Amennyit kérnek érte, azért érdemes megvenni, de sok funkciót sajnos nem tartalmaznak. A minőségükre és a garanciájukra... azzal nem egy, pengeélen táncol...
... jónak jók, én nem szoktam leszólni az alig/ismeretlen kínai MÁRKÁJÚ okostelefonokat (mielőtt valaki az iPhone-val jönne, hogy azt is Kínában gyártsák).
Viszont van egy másik, okostelefon összehasonlítói portál:
[link] - itt meg tudod adni a funkciókat, miket szeretnél, ezerszer részletesebben, mint az Árukeresőn, de...
... az árak Euróban, vagy USA dollárban (USD-ben) értendők - forintba át kell váltani. A másik: itt, külföldi webáruházak kínálatait dobja elő. Magyar ajánlatot ott nem találtam. Ha árban nézed, akkor az EU raktárral rendelkezőt érdemes megcélozni, mert akkor nincs + ÁFA/VÁM, de a garancia... ennek jobban utána kell olvasni, hol adnak és mennyiért.
Ami még ajánlott: OnePlus 5, de az a készülék hardvere miatt jó, de az nem strapabíró. Ezek miatt érdemes egy jó tokot venni hozzá...
... de akkor szinte minden más okostelefon is szóba jöhetne: [link] (jól figyeld meg, hogy ahol megveszed, ott B20 támogatással ellátott készülék-e az és nem egy, Ázsiai piacra szánt modellt adnak el neked).
Nem néztem végig a Telekom kínálatát, mert nagyon hosszú, de a kereteden belül belefutottam néhány jó típusba! A Huawei-k például nagyon jók (tapasztalat), ezen belül amiket láttam P10, P10 Lite, P9 Lite (2017), Mate 9, illetve a Huawei leányvállalatától a Honor 9.
A Samsungokról megoszlik a vélemény, saját tapasztalatom nincs, de az S7 Edge akkor is nagyon jó választás lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!