Dual SIM-es okostelókra tényleg nincs garancia semmi?
Meglepődtem nagyon, mert rendeltem egy A5-öt, és felhívott az eladó h de ugye tudom, h a dual sim-esek ázsiai piacra készülnek csakis, és ő se tudja miben mások, de lényeg h európai piacra nem gyártanak, hanem elég kis mennyiséget hoznak be ide is belőle és emiatt aztán a gyártó nem is vállal rájuk semmilyen garanciát (1 évet se, semmit).
Persze rendelés előtt ezt elfelejtette említeni, állítólag tudhattam volna igazán.
Mit tudtok erről? Igaz ez, vagy félrebeszél?
Én nem akarom elhinni h egy hivatalosan vásárolt számlás telóra ne legyen garancia ... (még nincs nálam)
Honor 8 Premium telom van 2 év garival.
Honnan vetted?
most itt merjem leírni a nevét?
az egyik elég nagy telefon-webshop, direkt függetlent akartam és tehát Samsung A5. majd holnap megkérdezem a Samsung képviseletet is
akkor marad az h semmit se értek :(
de az eladó pedig úgy adta elő ezt nekem, mintha mi sem lenne természetesebb, hogy a 2 simesre nem vonatkozik semmilyen garancia és ezért is van nagyon kevés, és próbált rábeszélni arra h vegyek 1 sim-est ugyanabból ...
na most már érti ezt a jó isten, csak ha tényleg az van h ázsiai piacra szánták (most garanciától függetlenül), akkor az is felmerült benne, h esetleg műszakilag nem ugyanaz, mint az 1 simes? mert annyira sokszor emlegette ezt a kizárólagos európai piacra szánt dolgot, hogy már nem tudok másra gondolni. esetleg más a GHz pl Ázsiában, mint Európában?
Régebben előfordult 1-2 Samsung típusnál, hogy a dual simes változat gyengébbek voltak esetleg a ram is kevesebb volt bennük. De ez a gyakorlat kikopott.
Ha jól rémlik a Media Marktban láttam már dual simes J5-öt vagy mit, arra is volt rendesen garancia. Tehát csak azt tudom elképzelni, hogy valami vacak webshopból rendelted akik nem igazán akarnak garanciát vállalni a készülékre.
Még ha ázsiai piacra is szánt változatról van szó, attól még csak kéne garanciát vállalni rá.
hát remélem a ram is megh minden egyléb ugyanaz, mert amit kinéztem, az kell nekem, kevesebb nem elég, pont azért váltok telót :)
és pedig nem ám ... tényleg nem akarom itt leírni, de az egyik legnagyobbtól
Elite gsm. Szerintem nem ők a legnagyobbak. Ugyan olyan gsm bolt mint pl. Az xxl gsm, vagy a b-tel.
Azzal meg sokra nem mész ha felhívod a Samsungot, mert ha tényleg nem forgalmazzák hivatalosan kicsiny országunkban akkor ŐK nem adnak rá garanciát. Szóval marad a bolti gari (vagy akivel szerződésben állnak). Ami az oldaluk szerint 1 + 1 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!