Milyen telefont javasoltok ezzel a minimum elvárással:6-os android,4 mag,2G RAM, ujjlenyomat?
"Hol élsz te hogy ezzel se vagy tisztában?"
Csak azt nem értem, ha valaki ennyire nagyokos, akkor minek ír ki ilyen kérdést és miért nem képes maga eldönteni mit akar?
4 mag, 2 g ram?
Aha.
Hát nem tudom, most pontosan mit is szeretnél?
Mert ha szolgáltatótol veszed akkor ajánlanak is telefont.
Itt ezen a fórumon akik irkálnak főleg olyanoknak tudnak segíteni, akik független mobilt szeretnének venni, írnak egy összeget, mondjuk 100.000 Ft és akkor abból melyik lenne a legjobb vétel.
Ennyi.
Na figyelj.
Ajánlok neked szolgáltatót, tessék, pl a telenor.
na menj el a telenorhoz, ezeket add ott elő nekik, és segítenek.
Mert én pl abban tudok segíteni, véleményet mondani hogy van pl. 80.000 Ft-od és abból mit lehetne venni, milyen mobilt.
"Csak azt nem értem, ha valaki ennyire nagyokos, akkor minek ír ki ilyen kérdést és miért nem képes maga eldönteni mit akar?"
Mégis ki más döntené el, mint én? Kevered a döntés és a gyakorira irt válasz fogalmát.
"Hát nem tudom, most pontosan mit is szeretnél? "
Pl. választ a kérdésre.
"Mert ha szolgáltatótol veszed akkor ajánlanak is telefont. "
Efelől nincs kétségem de szívesebben veszem olyan ajánlását aki használja mint olyannak akinek az a dolga, hogy eladja.
"Itt ezen a fórumon akik irkálnak főleg olyanoknak tudnak segíteni..."
Nekem az nem probléma, ha nem az egymillió itteni regisztrált nagy többsége válaszol, hanem az elenyésző kisebbsége. Bőven beérem 10 db értelmes válasszal ami kb. a regisztráltak 0.001 %-a, nem pedig a többség.
"Mert én pl abban tudok segíteni, véleményet mondani hogy van pl. 80.000 Ft-od és abból mit lehetne venni, milyen mobilt"
Sajnos nekem nem az összeg fix amim van rá, hanem elvárásminimumom van, úgyhogy te akkor nekem nem tudsz segíteni. Mellékesen megjegyzem, hogy ezt a kérdésem is tartalmazta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!