Alaposan elázott az iPhone SE-m. Az első diagnózis alapján minimum kijelző+antenna+akkumulátor csere szükséges. Van valakinek tapasztalata abban, hogy ez kb. mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 00:11
2/6 anonim válasza:
Még ha ki is cserélnék, akkor is egy kézzel javitott valami lenne. Nem éri meg .
3/6 anonim válasza:
Az első diagnózis hogy az ázott cuccok felejtősek.
4/6 anonim válasza:
Új telefont jobban megérné venni
5/6 anonim válasza:
Én egy hasonlóan járt Iphone 5S-t újítottam fel, minden alkatrészt Ebayről szereztem be.
Ha esetleg van bátorságod hozzá te is kitudod cserélni ezeket az alkatrészeket,így rengeteget spórolhatsz. Youtubeon mindenről van videó.
Ebay árak, ingyenes szállítással kinából(utángyártott cuccok, de teljesen okéssak)
Komplett kijelző, digitizer, érintő panel.. 6000Ft
Antenna: 2000Ft
Akkumulátor: 3000Ft
10-15ből megúszhatod ha magad csinálod, de szerintem egy GSM üzletben az alkatrész árak minimum duplájába kerülnek. + munkadíj. 40-50et tuti elkérnek mindenért.
Annyiért meg már majdnem lehet kapni használtan SE-t.
6/6 anonim válasza:
En is magamnak szoktam szerelni a telomat, mert igy olcsobb. Nekem is SE-m van, de veletlen ket kepernyot rendeltem, szval ha kene egy uj kepernyo hozza akkor van egy feher SE kepernyom (bontatlan) ha erdekel irj privatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!