Iphone vagy Honor 8?
Figyelt kérdés
Ti melyiket venétek? Melyik csinál jobb képet? Nagyon szeretek fotózni és sok képet csinálnák vele. Melyik tud többet?2017. okt. 6. 15:19
1/5 anonim válasza:
Barmilyen ifont irnak honor jobb.
2/5 anonim válasza:
Na szóval a Honor az Huawei ha jól tudom.
Inkább az apple szerintem.
Mondjuk azt hiszem az apple többet is tud, ha a műszaki oldalt nézzük.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk az nagyon nem mindegy,h ogy milyen iPhone-val hasonlítod össze, mert pl az iPhone 6-nál még jobb a Honor 8, de a 6s-nél már nem, mivel az már 4K videót is tud, és erősebb hardvere van. Szerintem 6s-től felfelé az Iphonek jobbak, mint a Honor 8. Amúgy jó kamerája van a Honornak is, de a Honor 9-é az jobb még a 8-nál is sokkal.
5/5 anonim válasza:
Fotó minőségben a Honor8 a Huawei P9-cel van egy szinten, ami egy ponttal kapott többet a dxomark tesztjében, mint az iPhone 6s. Ezen kívül a Honor8 jóval olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!