Honor 8/8pro vagy samsung galaxy s7 edge vagy samsung galaxy s8 vagy honor 9 vagy iphone 7 plusz?
Feltenném a listára még a O+5-t és a Xiaomi Mi6-t is.
Én ezek között döntenék, esetleg a HTC U11 is szóba jöhet.
S7 sem rossz, simán bevállalható.
Ha sokat hallgatsz zenét, ezekben gondolkozz:LG V20/V30,HTC 10/U11.
Ezek átlag felett teljesítenek multimédiás képességekben.
Ezek közül én iphone 7 plust venném, vagy s8at.
Xiaomit nehogy vegyél, egy bughalmaz a Miui, plusz hatalmas értékvesztése van, nekem Mi5-öm van, alig bírom eladni, hallani se akarnak róla, ez ilyen 3. világbeli csúcsteló-nak becézett valami :))
Szerintem se vegyél Xiaomi-t. Főleg magyarok, kínai és indiai gyárimunkások csóró telója. Használtan kell a fenének. Nem azért jelentős az eladási mutató, mert olyan jó, hanem sokan vannak az előbb említett rétegek. Kína is milliárd koldus hazája. Amelyik nem csóró, az veszi a Huawei közül valamelyiket. Ez is milliárd ember csak Kínában. Ezért nem lehet csak az eladási mutatókból kiindulni. Mondjuk a Honor széria nem rossz.
Szerintem ez az Androidos rangsor ezek közül :
1. Honor 9
2. S7
3. Honor 8
4. S8
Az iPhone teljesen más rendszer. Neked kell eldöntened, hogy IOS vagy Android. Nekem az IOS jobban bejön, de neked lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!