Milyen színű iPhone nyolcat vegyek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 14:51
11/20 A kérdező kommentje:
Én egy értelmes kérdést tettem fel te *****(automatikusan eltávolított tartalom) és erre egy abnormális ***** **** válaszol nekem. Köszönöm
2017. okt. 5. 17:10
12/20 A kérdező kommentje:
És ki mondta hogy a menüben dolgozok?
2017. okt. 5. 17:10
13/20 A kérdező kommentje:
*Mekiben
2017. okt. 5. 17:11
14/20 anonim válasza:
Igen értelmes kérdés. Igazi sznoboskodó kérdés (persze mint kiderült, csak próbálsz menő lenni). Hagyjad már a fenébe ezt a megfelelési kényszert. Ne ezzel akarj többnek tűnni másoknál. Ráadásul még gondolom részletre is akarod megvenni, szóval jól el is adósítod magad.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem részletre akarom venni tehát:milyen színűre vegyek?19 éves vagyok fiú előre is köszönöm a válaszodat
2017. okt. 5. 17:24
16/20 A kérdező kommentje:
*színűt
2017. okt. 5. 17:25
17/20 anonim válasza:
Amelyik tetszik. Szerintem az asztroszürke az egyedüli férfias megjenésű mobil. Az ezüst és a rózsaszín elég csajos.
18/20 anonim válasza:
Nekem a színválasztékból a szürke, ami bejön (de nem venném
meg).
Egyébként nem értem az ilyen kérdéseket. Ennyire döntés-
képtelenek az emberek, hogy azt is meg kell kérdezni,
hogy milyen színű telefont szeretne magának? :)
20/20 anonim válasza:
Nekem arany iPhone-om volt, abszolút nem csajos..szerintem totál mindegy a szín amúgy, vedd, amelyik tetszik. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!