IPhone 7 vagy iPhone 8? Ti melyiket vennének inkább?
Ha van pénzed 8-asra akkor szerintem azt vedd, a 8-as jobb mint a 7-es.
Ennyi.
Én egyiket sem. Nekem jó egy Sony Xperia ZX Premium Dual,
testreszabva sokkal gyorsabb, mint a legújabb iPhone.
Nem, nem a tesztpontok alapján, az csak a fanatikusokat
érdekli, az alapján írom, ahogy a kezemben tartom, és
használom :)
#3: Az első mondatom volt a válasz. Onnantól nem kötelező
továbbolvasni. Egyiket sem. Nekem nem kell. Pénzt meg
főleg nem adnék ki érte. Ennyi :)
Te melyiket vennéd? Csak mert kötözködni azt tudsz,
de értelmes választ nem látok tőled ;)
És nem reklám: Egyiket sem. Kész, fogadd el, hogy nem
mindenki akar iphone-t, főleg nem ezt a két fajtát.
Ha mindenképp iphone kellene, akkor X, de ezt sem jó
válasz, mert csak 7 és 8 közül lehet választani.
Így van, az X is rossz válasz a kérdésre. Nem tudom, miért nem lehet a kérdésre válaszolni, és ha nem akarok vagy nem tudok releváns választ adni, akkor meg minek szólok bele. Vagy ez a Sony fizetett hirdetése? :-) Mindegy.
Ha az esztétikai érzékemre hallgatnék, akkor egyértelműen a 8-as. Ha a pénztárcámra, akkor meg a 7-es.
A hardverben ugyan vannak különbségek, de egyelőre a „bionic chip” nem hoz annyira lázba, hogy emiatt rohanjak megvenni, a többi paramétere meg nem elég ahhoz, hogy igazán meggyőző legyen. Majdnem egy 7-es hardvere.
Árban amúgy marha nehéz összehasonlítani, mert véletlenül sincs ugyanakkora tárhely opció Ez tuti nem véletlen, mocskos szemetek.. :-)
Ami a design-t illeti, ott viszont az elöl-hátul üveg mindent visz... nekem korábban a 4-es volt „A” telefon, pontosan emiatt, és nagyon sajnáltam az 5/5s sorozatban, hogy ezen változtattak, és ezidáig nem is jött vissza ez a módi, most azonban újra megjelent. És ez azért engem minden esetre elgondolkodtat, és lehet, hogy a cserekor mégis a 8 felé visz el, mert árban már annyira rettenetesen nagy különbség nincsen (30-40e Ft egy ilyen értékhatárnál már annyira nem számít - vagy legalább is nem ez az elsődleges).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!