Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Honor9 vagy Iphone6s? Melyiket...

Honor9 vagy Iphone6s? Melyiket javasoljátok, illetve kinek milyen tapasztalata van velük?

Figyelt kérdés

2017. okt. 2. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 6S bevált...sajnos csak addig amíg begjött az IOS 11. Azóta van hogy befagy,fura dolgokat csinál,meg a rendszer unalmas egy idő után. Szerintem leváltom vmi androidosra,mondjuk S8.

A Honor szériáról jókat hallottam,lehet inkább azt kell venni.

2017. okt. 2. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

De az is lehet hogy csak az én telómon csinál ilyen hülyeségeket.

2017. okt. 2. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Háááttt de kérdező: a két telefont kár összehasonlítani, mert az dönt, hogy neked melyik OS jön be inkább.

Én mivel Androidos vagyok, ezért a Honor 9-et választanám, de ha Apple párti lennék, akkor az iPhone 6S-t javasolnám inkább.

2017. okt. 3. 07:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Legjobb barátnőmnek honor 9 telefonja van, ő imádja. Viszont ő android párti,mást nem is tudnál a kezébe adni.

Én viszont pont iphone 6s-t szeretnék. Jelenleg egy xperia xa-m van, ami kb. 2 hét múlva lesz egy éves,de nekem ez a rendszer valahogy nagyon nem válik be. Iphone-nal elvileg lehet hosszabb távra tervezni, de gondolom ez attól is függ, hogy mennyire tudsz rá vigyázni..

2017. okt. 3. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
A 6s-ben a mérete tetszik, a Honor 9-ben pedig az Android és a kék szín. Ha te nem vagy egyik oprendszer mellett sem elköteleződve, akkor dönts méret, és külső alapján. Mindkettő gyors, mindkettő minőségi, kameraképességek is hasonlóan jók, amennyivel tovább támogatják az iPhone-t, annyival újabb modell a Honor. Ha gyakran szoktál játszani, akkor a Honor hátrányban van, mert nyáron zavaróan melegszik.
2017. okt. 4. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem hogy ha játszani akar, akkor a legújabb One Plus-nál érdemes kezdeni. Az a határ, ami felett kell venni okostelefont, ha játszani akar vele.
2017. okt. 4. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!