Honor9 vagy Iphone6s? Melyiket javasoljátok, illetve kinek milyen tapasztalata van velük?
Nekem a 6S bevált...sajnos csak addig amíg begjött az IOS 11. Azóta van hogy befagy,fura dolgokat csinál,meg a rendszer unalmas egy idő után. Szerintem leváltom vmi androidosra,mondjuk S8.
A Honor szériáról jókat hallottam,lehet inkább azt kell venni.
1. vagyok
De az is lehet hogy csak az én telómon csinál ilyen hülyeségeket.
Háááttt de kérdező: a két telefont kár összehasonlítani, mert az dönt, hogy neked melyik OS jön be inkább.
Én mivel Androidos vagyok, ezért a Honor 9-et választanám, de ha Apple párti lennék, akkor az iPhone 6S-t javasolnám inkább.
Legjobb barátnőmnek honor 9 telefonja van, ő imádja. Viszont ő android párti,mást nem is tudnál a kezébe adni.
Én viszont pont iphone 6s-t szeretnék. Jelenleg egy xperia xa-m van, ami kb. 2 hét múlva lesz egy éves,de nekem ez a rendszer valahogy nagyon nem válik be. Iphone-nal elvileg lehet hosszabb távra tervezni, de gondolom ez attól is függ, hogy mennyire tudsz rá vigyázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!