Oukitel K6000-el kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ilyen készüléket szeretnék venni (az alap K6000-t, nem a Pro vagy Plus vagy mittomén változatot). Játékokkal nem játszok, néha megnyitok pár weblapot, de főleg képek és PDF, Word dokumentumok olvasására használnám. Fontos, hogy jó aksija legyen, sokszor csak 3-4 naponta van lehetőségem feltölteni.
Azt tudom, hogy a processzora mai szemmel nagyon gyenge (1GHz 4 mag), de mivel semmi teljesítménykritikus alkalmazást nem használok így nem hiszem hogy ez problémát okozna nekem. Vagy igen? Valami tapasztalat a telefonnal?
Az alap is 8 mag 1,3 Ghz.
A Plus pedig 8 mag 1,5 Ghz.
Van a családban az első kiadású és nagyon jó telefon. Épp most volt 1 éves , de semmi probléma nem volt eddig vele.
Én már most a plust venném meg, megéri azt a pénzt .Most lehet kapni Eu raktárból.
Nagyon megéri az árát.
#1: Az a Plus verzió. Ez az alap: [link]
Köszönöm a válaszokat. A Powerbank jó ötlet, de egy komolyabb abból is min. 5 ezerbe kerül én meg most ezt a telefont meg tudnám venni egyik külföldi ismerősömtől 14 ezerért. Ennyit szerintem megér, Kínából rendelve is 22 ezer körül lenne.
Igazad van. Én azt nem ismerem, csak a pro-t.
Szerintem nem sok embernek lehet az az alap , vagyis szinte senkinek nincs.
Úgy hogy ha jónak látod vedd meg, itt senki nem fog segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!