Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Kinéztem pár telefont az alábbi kritériumoknak megfelelően 30-40k között:
VR szemüveggel kompatibilis legyen ( felbontás, giroszkóp, kijelző méret, zenehallgatás jó minőségben természetesen fejhallgatóval
telefonok pedig:
Xiaomi Redmi 4X HD, giroszkóp
Lenovo vibe K6 Full hd, giroszkóp, Dolby hang
Doogee shoot 1 5,5 sharp full hd kijelző
Melyiket érdemes megvenni?
2017. okt. 2. 20:56
1/10 anonim válasza:
ezek közül én a xiaomi-t venném.
2/10 A kérdező kommentje:
Vagy ha 40.000 felett kicsicel van jobb akkor az még szóba jöhet.
2017. okt. 2. 20:59
3/10 anonim válasza:
Én is a Xiaomi okostelefont ajánlom.
4/10 anonim válasza:
Anyámnak Xiaomija van, neki tetszik.
5/10 anonim válasza:
esetleg redmi note 3 de az inkább olyan 60-70.000
Xiaomi redmi note 3.
6/10 anonim válasza:
Xiaomi, egyértelműen. Aki előttem a note 3-at javasolta, szintén +1, nekem az van és nagyon elégedett vagyok vele.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de erősen meggondolom még mert Xiaomi HD (294 ppi) Lenovo Full HD (441 ppi )
2017. okt. 3. 12:01
8/10 anonim válasza:
A Xiaomi felbontása kevés lesz VR-ra, nagyon pixeles lesz a kép. Doogeet és Lenovot nem ajánlom. 40 ezer környékén nem nagyon találsz olyat, ami tényleg megfelel VR-hoz.
10/10 anonim válasza:
Akkor ha kicsivel 40 ezer fölött is jó, akkor Xiaomi Redmi Note 4X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!