A fiamnak melyik telefont vegyem?
A fiamnak holnap után lesz a szülinapja,telefont kért,mondtam neki,hogy irja fel melyik tetszik neki,ezeket irta:
-Lg g4
-samsung galaxy note 4
-motorola nexus 6
-iphone 6
-huawei p8(hozzátette:nem a lite)
Most egyébként samsung galaxy s4-je van ami két éve van nála,viszont lassan már elavult lesz,de olyan telefon kell ami eddig megint birni fogja.A válaszokat köszönöm.
Üdvözlöm!
Az iPhone-os telefonok elég jók, viszont ha leejti a betonra, akkor nem ígérem azt, hogy nem törik be a kijelzője. (cseréltetése nem olcsó szórakozás). A huawei p8 sem rossz választás. Én ezt a kettőt tudom ajánlani, amikben megbízok. Illetve a samsung galaxy a5 2016/2017, de mivel ez nem szerepel a listán, ezért nem is ajánlom.
A kérdésre válaszolva iPhone 6, vagy Huawei P8, ezt már döntse el a kedves illetékes, hogy neki melyik lenne a jobb, bár lehet hogy az iPhone-nak jobban örülne.(Bár ezt nem tudhatom, hiszen nem ismerem) :) Remélem tudtam segíteni!
Lg g4: nem éri meg az árát, ennyiért bőven találtok jobbat.
iPhone 6: már rég nem jó telefon. Iphoneból legalább 6s/5se-t kell venni
Nexus 6: már nem is árulnak ilyet. :D
Note 4: ilyet sem árulnak már
Huawei p8: felejtsd el azt a készüléket, csak szívna vele a fiad.
Ezek közül a legjobb választás az lg g4 lenne, DE ennyiért bőven találhattok jobbat, pl:
Huawei p10, huawei p9 lite, samsung galaxy a5, iPhone SE :)
Ne vegyetek használtat
Elavul az android, cseszhetitek
Huawei.nalunk a csaladban parom kivetelevel mindenkinek az van.
Y5II,Y6,P8,GX8,Honor 7,es tesomnak valamelyik 5,9colos,annak nem emlekszem a pontos tipusara.
Paromnak 2015 os A5 van,azt nem ajanlom.marmint a frissebbeket sem.
Anyum hasznalja a P8 at,tokeletesen mukodik mar kb.1,5 eve.
Nekem GX 8 van,nemreg a gyerek kiverte a kezembol az utcan,betonra kb. 1,5m magasbol.3x visszapattant de kutya baja nem lett.sima szilikon tokban van.
Egyik huaweivel sem volt idaig semmi problema.
Hasznalt telefon nem fogja birni 2 evet.eleve android is hamar elavulta valki,vagy mar eleve az.masreszt pedig egy most 1-1,5 eves tekefon addigra 3-3,5eves lesz....nem hiszem,hogy ezek a telefonok ilyen elettartamra lennenek csinalva.garin kivul barmi baja lenne,annak javittasa eleve egy fel telefon.(anno a G2es em kijelzo csereje volt 40 ezer...)
Inkabb nezz szet,merre milyen akciok vannak,es vegyel ujat.
Használtat én sose vennék, már nagyon olcsókat is lehet venni .
Ezt merem ajánlani, ilyen van az első kiadás elmúlt egy éves és még tökéletes. Nézd át a tudását , pont azt tudja ami le van irva. Bár itt csak 3-4 féle telefont ismernek, a többit le noname-zik.
Ingyen házhoz szállitják, nincs rá se áfa se vám pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!