Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A fiamnak melyik telefont vegyem?

A fiamnak melyik telefont vegyem?

Figyelt kérdés

A fiamnak holnap után lesz a szülinapja,telefont kért,mondtam neki,hogy irja fel melyik tetszik neki,ezeket irta:

-Lg g4

-samsung galaxy note 4

-motorola nexus 6

-iphone 6

-huawei p8(hozzátette:nem a lite)

Most egyébként samsung galaxy s4-je van ami két éve van nála,viszont lassan már elavult lesz,de olyan telefon kell ami eddig megint birni fogja.A válaszokat köszönöm.

2017. aug. 24. 01:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Jóhogynem OnePlus One-t akarsz a gyereked kezébe adni. Úgy tudom ötnél járnak.
2017. aug. 24. 07:14
 12/31 A kérdező kommentje:
Az s4 is elavult volt ezek szerint mikor megvettük,de mindegy,nekem egy olyan telefon kell,ami most annyit tud,mint egy galaxy s4 2015,neki az kiválló lesz,ez is elment két évig az is el fog amit most veszek.
2017. aug. 24. 07:35
 13/31 anonim válasza:
10%

Olcsóbb NoName telefon is tud olyan jó lenni,mint a fentiek :D

Nem kell méregdrága telefon(főleg nem használtan,sokszor nem véletlen adják el)

2017. aug. 24. 07:47
 14/31 A kérdező kommentje:
nem baj,én noname-t akkor se
2017. aug. 24. 07:50
 15/31 anonim ***** válasza:
73%
Kedves kérdező nem NONAME csak te vagy a buta hogy 3 telefont ismersz. Ennyi. !!!
2017. aug. 24. 07:50
 16/31 anonim ***** válasza:

Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 3

Ezek verik a telefont nem csak hogy olcsóságban.Ez is szerinted noname. Csak azért mert mindenhol a sonyt samsungot lgt nyomják nem kell azt venni.

2017. aug. 24. 08:10
 17/31 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy nem értünk hozzá úgy,mint ti,de ez a outkill vagy mi akkor is egy neve sincs semmi,és nem egy márkás minőségi telefon,de mindegy.Én erről nem nyitok vitát.

Közben szűkítettük a kört erre a háromra:

Iphone 6 plus 64 gb(vadonat új,aktiválatlan)

Samsung galaxy note 4(vadi új végkiárusítási darab,két év samsung gari,media markt)

nexus 6 64gb(használt újszerű egy év garanciával)

És most megkérdezném,hogy-e közül a három közül ki melyiket venné.

A válaszokat köszönöm.

2017. aug. 24. 08:14
 18/31 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem venném meg, de akkor legyen Iphone 6 Plus. Arra legalább biztosan érkezik biztonsági frissítés, rendszer frissítés 2-3 évig. A Samsung nem erről híres.
2017. aug. 24. 08:31
 19/31 anonim ***** válasza:

tudom, hogy nem erre a válaszra vársz kérdező, de azért leírom:

Igazából egyiket se. Mindegyik, tök mindegy milyen nagy név (iPhone, Samsung vagy akár Sony, bár ez utóbbi nincs a listán) MADE IN CHINA, és ez a legnagyobb baj. Nekem a két és fél éves Sony telóm csak úgy rendomra megfőzte az alaplapját, gari már lejárt, csere egy 100-as lett volna --->kuka (illetve polc, mert gyűjtöm a régi telefonokat).

Vettem helyette egy CAT S60 telefont (tudom, "rétegtelefon", de nekem tele lett a tököm a made in china cuccokkal, ezt meg tutra Angliában gyártják). Hardveresen kb egy 2 évvel ezelőtti csúcs sony vagy samsung tudását mutatja, de gyakorlatilag mindent kibír, amiről a kommersz okostelók csak álmodhatnak.

Az iPhone meg egy presztizstermék, de ár/érték aránya az nem túl fényes. De elmondhatod, hogy "Nézzed öcsém, ájfónom van, hehe"

Samsung-om még a régi, "butatelefon" időszakban volt, nagy név, jó drágán, de csak a bosszúság volt vele. Most már a Sony-ban is csalódtam (pedig nem egy volt, egy régebbi Xperia Go a mai napig TV funkciót tölt be a taximban, és hibátlan, meg még a "butatelefon" időben is volt Sony-Ericsson-om), iPhone-ért ("presztizstermékért") meg nem adok pénzt.

Ha a megbízhatóság is szempont, meg a "bolondbiztosság", ne legyen baja, ha párszor a betonon landol, és még legyen egy kicsit "extraság" is, akkor CAT S60. Mérete/súlya vetekszik egy féltéglával, de legalább nem "b*zis" :)

2017. aug. 24. 08:39
 20/31 anonim ***** válasza:
Mennyi idős gyereknek vennéd, ha nem titok?
2017. aug. 24. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.