A fiamnak melyik telefont vegyem?
A fiamnak holnap után lesz a szülinapja,telefont kért,mondtam neki,hogy irja fel melyik tetszik neki,ezeket irta:
-Lg g4
-samsung galaxy note 4
-motorola nexus 6
-iphone 6
-huawei p8(hozzátette:nem a lite)
Most egyébként samsung galaxy s4-je van ami két éve van nála,viszont lassan már elavult lesz,de olyan telefon kell ami eddig megint birni fogja.A válaszokat köszönöm.
Olcsóbb NoName telefon is tud olyan jó lenni,mint a fentiek :D
Nem kell méregdrága telefon(főleg nem használtan,sokszor nem véletlen adják el)
Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 3
Ezek verik a telefont nem csak hogy olcsóságban.Ez is szerinted noname. Csak azért mert mindenhol a sonyt samsungot lgt nyomják nem kell azt venni.
Lehet,hogy nem értünk hozzá úgy,mint ti,de ez a outkill vagy mi akkor is egy neve sincs semmi,és nem egy márkás minőségi telefon,de mindegy.Én erről nem nyitok vitát.
Közben szűkítettük a kört erre a háromra:
Iphone 6 plus 64 gb(vadonat új,aktiválatlan)
Samsung galaxy note 4(vadi új végkiárusítási darab,két év samsung gari,media markt)
nexus 6 64gb(használt újszerű egy év garanciával)
És most megkérdezném,hogy-e közül a három közül ki melyiket venné.
A válaszokat köszönöm.
tudom, hogy nem erre a válaszra vársz kérdező, de azért leírom:
Igazából egyiket se. Mindegyik, tök mindegy milyen nagy név (iPhone, Samsung vagy akár Sony, bár ez utóbbi nincs a listán) MADE IN CHINA, és ez a legnagyobb baj. Nekem a két és fél éves Sony telóm csak úgy rendomra megfőzte az alaplapját, gari már lejárt, csere egy 100-as lett volna --->kuka (illetve polc, mert gyűjtöm a régi telefonokat).
Vettem helyette egy CAT S60 telefont (tudom, "rétegtelefon", de nekem tele lett a tököm a made in china cuccokkal, ezt meg tutra Angliában gyártják). Hardveresen kb egy 2 évvel ezelőtti csúcs sony vagy samsung tudását mutatja, de gyakorlatilag mindent kibír, amiről a kommersz okostelók csak álmodhatnak.
Az iPhone meg egy presztizstermék, de ár/érték aránya az nem túl fényes. De elmondhatod, hogy "Nézzed öcsém, ájfónom van, hehe"
Samsung-om még a régi, "butatelefon" időszakban volt, nagy név, jó drágán, de csak a bosszúság volt vele. Most már a Sony-ban is csalódtam (pedig nem egy volt, egy régebbi Xperia Go a mai napig TV funkciót tölt be a taximban, és hibátlan, meg még a "butatelefon" időben is volt Sony-Ericsson-om), iPhone-ért ("presztizstermékért") meg nem adok pénzt.
Ha a megbízhatóság is szempont, meg a "bolondbiztosság", ne legyen baja, ha párszor a betonon landol, és még legyen egy kicsit "extraság" is, akkor CAT S60. Mérete/súlya vetekszik egy féltéglával, de legalább nem "b*zis" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!