Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Normális, hogy egy kerek...

Normális, hogy egy kerek napig bírja csak a 2500 mAh -s aksim?

Figyelt kérdés
Sajna egy nappal később sütöttem csak ki első nap használtam, lehet az volt a gond?

2017. okt. 1. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ilyen árkategóriájú telefonnál átlagos a 2400 mAh-s akku. Ilyen átmérőjű komolyabb telefonokban már 3000-3200-as akku van, sőt pl. a Xiaomi Redmi 4X telókat 4100 mAh-s akkuval szerelik, 40-45 ezer ft-ért is elérhető. 3/32 GB memóriával, az 1/8 helyett, stb. Szóval kis kapacitású akkus, olcsó telefont választottál.
2017. okt. 2. 06:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Ettől a telefontól nagyon szép teljesitmény ez .

Nekem kb 3 évvel ezelőtt volt ilyen gagyi telefonom, azt is oda adtam egy ismerős 9 éves gyereknek. Piszkosul örült neki.

2017. okt. 2. 11:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem fejlődik visszafele a világ, csak figyelni kell, hogy mire adod ki a pénzt, nagyon gyenge ez a mobil 30ezerért, egy kicsivel többért sokkal jobbat is kaphattál volna ennyiért, erősebb akkuval,pl a Xiaomi Redmi 4A Pro 37ezer, 4X 40ezer
2017. okt. 2. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!