Milyen Windows phone az, ami olcsó, és legalább 5-6 napig bírja?
Figyelt kérdés
Lumia530 am van, de a mikrofonja behalt. Szerintem nem éri meg 6 ezerért javitani. Plusz a töltőcsati is rossz, nem tudom elég mélyen beledugni. Az is vagy 5 ezer javításügyileg.
Mindenképp Windows Phone kell, ezt meg majd megjavitom ha sikerül. De idő mire alkatrészt szerzek (ha tudok)
2016. ápr. 18. 11:02
1/11 anonim válasza:
1 èvig garanciában javìtják, ha neked nem, akkor azt vagy te cseszted szèt vagy használtan vetted.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem csesztem. Ujkorátol fura volt. De egyre rosszabb. Gari lejárt, és nekem nem pálya hogy valami gelesztás szervizes 30 napig üljön rajta csak mert a garanciális javitásoknál direkt visszaélnek a 30 napos kerettel
2016. ápr. 18. 11:23
3/11 A kérdező kommentje:
A mikrofont bevállalom hogy esés miatt rosz. De NEM.EZT KÉRDEZTEM
2016. ápr. 18. 11:24
4/11 anonim válasza:
A Nokia 3310-es birta ezelott 10 evvel 6 napig.
Szerintem manasag nem letezik olyan okos telefon ami birna tobb mint 2 napot.
5/11 anonim válasza:
Ja es most latom a kerdesedben hogy meg olcso is legyen :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
6/11 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor... Pl a Lenovo P770 több mint 600 óra készenlétet tud, és 29 óra telefonszexet. Csak az DROID. Használt is érdekel.
2016. ápr. 18. 12:42
7/11 anonim válasza:
Csak windows lehet? Mert androidba van jó pár ami
4-6-10000 mAh az akksija.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon csábító a sokezer mAh. Androidot túl prolinak gondolom. De amugy vannak nagyon jó Android OP rendszerek, pl a 2013 as Alcatel One Touch on
2016. ápr. 18. 14:50
9/11 anonim válasza:
Nincs olyan telefon ami 5-6 napig bírja
10/11 anonim válasza:
A 4-6-10000mAh az egy kinai hazugság !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!