3/9 anonim válasza:
Minden fillért megér. Le ne maradj a divattól.
4/9 anonim válasza:
Nem. Az aksja nem birja meg egy napig sem....A nevet kell megfizetni, de egy Lenovo vagy Asus szazszor jobb
6/9 A kérdező kommentje:
Először is nekem csak iPhone jöhet szóba és nem azért mert egy hülye szn*ob vagyok hanem azért mert már volt a kezemben android és Windows is. Másodszor nekem nem jó az SE mert számomra túl kicsi.
Harmadszor pedig az iPhone 6s újonnan legolcsóbban 139.000-Ft ba kerül (Utánanéztem)
2017. okt. 1. 22:04
7/9 anonim válasza:
Csak az ájfón, abból is a nagy, a többi kicsi. Nem ám, hogy vegyek egy jobbat, azon nincs alma. Ha felnősz, rájössz, hogy nem minden a külsőség.
8/9 anonim válasza:
Igaz telekom függő és 125 de szerintem azt a 15öt bőven megéri rádobni ha esetleg telekomos vagy. De más függőt is találsz, sőt voda és telenor még olcsóbb is szokott lenni mint a telekom.
Akkor itt egy másik is.
Itt egy vodás is 120 ért.
Újabb telekom 120ért.
Tovább nem keresek, bőven lehet találni ebben az árkategóriában és szerintem azért van akkor különbség a kettő között, hogy megérje azt a +10000 Ft-ot.
9/9 anonim válasza:
Nemcsak a külsőségek, alma logó miatt vesz valali iPhone-t ti ostoba barmok. És nemcsak a nevet fizetjük meg. Akinek nem inge, nem veszi magára, amit írtam. Nekem volt már Androidos telefonom és most iPhone van, tehát van összehasonlítási alapom. Bármibe lefogadom, hogy veletek ellentétben. Olyanok szoktak ugatni általában, akik életükben nem fogtak Apple terméket a kezükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!