Iphone 5s-t megéri megvenni?
A Xiaomi egyáltalán nem jó teló, csak annak látszik. Nem véletlenül nem veszik nyugaton, csak a magyarhoz hasonló csóró népek.
Az iPhone 5S is megkapta az új IOS verziót most, de én nem ajánlom akkor sem ezt a telefont már. Nyugdíjban a helye. Vegyél inkább iPhone SE-t. Vagy vegyél telefont egy normálisabb országban (pl. Románia), ahol nincs ekkora áfa + megadóztatva az anyám kínja is. Nevetséges és szánalmas, hogy manapság jobban telik az erdélyi rokonaimnak új iPhone-ra, mint egy magyarnak. Régen fordítva volt, de már nem.
Egyedüli ok amiért felek megvenni ezeket a kínai telokat, hogy ezekre annyira nem figyelnek, pl akku szetmegy 1honap hasznalat utan
Ezt nem tudom honnan szerezted de marhaság.
Viszont ha Te iPhone-t akarsz akkor legyen. A kora ellenére még egész jó, gyors is az aksi viszont korukból kifolyólag már lehet, hogy cserére fog szorulni. A legújabb ios-t megkapta ami jó dolog, de a követkeő nagy verziót szerintem már nem.
#1 Fogtál te már a kezedben Xiaomi telefont? Ennyi erővel a Huawei is rossz.
Az akksi nem megy szét (egyáltalán hogy tud egy akksi szétmenni?), a kapacitás pedig valós.
Az 5S nem rossz telefon, csak már régi, ha hosszabb távra tervezel, egy SE sokkal jobban megéri.
5S-t nem éri megvenni, mert jövőre nagy valószínűség
szerint már nem kap frissítést, hardware is gyenge az
újabb iPhone-okhoz képest.
Xiaomi... Amerikában hazai termékek vannak előnyben,
tehát az iPhone az, amit futtatnak. Olcsóbb kint az
iPhone 8, mint egy sima Galaxy S8. Ott nem sok tele-
font kínálnak a szolgáltatók, ez a 2 gyártó viszi a
vonalat. EU-ban is használják a Xiaomikat, nem is
keveset. Vannak igen jó minőségű darabjai (amik simán
verik mind az iphone-t, mind az s8-at). Garanciája
már nehézkesebb, ezért is félnek tőle az emberek,
pedig egyáltalán nem rossz telefonokról van szó.
De meg kell nézni az Asrock-ot. 15 éve féltek tőle,
mert "noname" volt, mára az egyik legnagyobb alaplap-
gyártók egyike lett :) (A többi üzleti vonalát most
ne nézzük).
Az iOS 11-et megkapta a telefon meg még a hibajavító frissítéseket is meg fogja de a 12-t már nem fogja.
Ha csak az alapvető dolgokra szeretnéd használni (Facebook, Messenger, telefonálás, üzenetek meg pár játék) akkor még tökéletesen használható kis telefon :D
5s tulaj vagyok, 42ezerért mindenképp jó vétel.
Használható még mindig iOS11-et megkapta, ennyiért megéri, én 50ért vettem tavaly. Jövőre lecserélem egy iPhone 7-re vagy 8-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!