Mit lehet kezdeni egy zárolt iphone-al?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy iphone 6-os készüléket, sajnos az előző tulajt nem érem el (nem ír vissza, nem veszi fel a telefont) , és az iCloudjába be van jelentkezve és nem tudok kijelentkezni. Mi ilyenkor a teendő?2017. szept. 26. 15:44
3/9 anonim válasza:
Az elozo tulaj az akitol vetted a telefont?
4/9 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogy lopott a telefon. Mit gondolsz, ha te eladod a sajátodat, nem reseteled az egész telefont, hanem belépve maradsz mindenbe? Meg miért tűnik el az adásvétel után az eladó?
Csak szólok, hogy orgazdaság miatt is nagy bajba lehet ám kerülni.
5/9 anonim válasza:
diót törni szerintem tökéletes.
Vegyél diót és lesz mivel törni, nem kell venni kalapácsot, lesz bevételed a fejtett dióból.
Szerintem így megérte megvenni a lock-olt iphone-t.
6/9 anonim válasza:
Minden nap van egy két hasonló kérdés.
Most úgy őszintén , ennyire "naivak" az emberek?
A "naivat" belehet helyettesiteni másik szóval is !!!
Vagy ez az ájfon annyira megszéditi az embereket, hogy csak megveszik és semmit se néznek rajta.
7/9 anonim válasza:
Jo lesz papirnehezeknek, ha ennyire buta es naiv ember vagy. Maskor informalodj, es ne csak ugy vegyel telot foleg hasznaltan😀
8/9 anonim válasza:
Írj privátot, egy-két alkatrészt vennék belőle.
9/9 anonim válasza:
Beviszed a rendőrségre. Jobb, mint ha megvárod, hogy ők jöjjenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!