Egy ilyen iPhone 5S-el mit lehet kezdeni?
Csak egyelten kábelt ismer fel, azzal is csak töltődik, ha rádugom a gépre(ráadásul egy utángyártott kábelt, az én saját gyárimra se reagál semmit).
A gond az, hogy elfelejtett jelkód miatt jelenleg le van tiltva, tehát csak iTunes-al lehetne orvosolni...valaki találkozott már ilyen gonddal?
a telefonnal ilyen szempontból nincs gond, öcsém régi telefonjáról van szó ami korábban rendesen működött. épp csak idő közben az akksija se mai darab, plusz fél éve él Angliában, ahol is rögtön kiderült, hogy amit mi annó függetlenként vettünk, valójában telekom függő, így amióta kinn van, nem is használta.
most hazahozta, hátha tudunk vele valamit kezdeni, ha már kinn úgysem tud vele semmit.
nem a kábelre értem, hanem magára a telefonon lévő csatlakozóra.
a kábelek szinte új, mivel nemrég vettem, meg tényleg az a legfurcsább, hogy mégsem ezt, hanem egy utángyártott kábelre reagál csak, és azzal is csak tölt. az én gyári kábelemmel még töltés sincs😂
Az utángyártott kábel mufftól is elromolhat a telefon csatlakozója. A kinai muffok általában vastagabbak és kitágítják a lightning csatit a telón, aztán nem megy az eredetivel emiatt, ami vékonyabb.
Csak MAC-al próbáltad tòlteni vagy fali töltővel is? A fali esetben nem kell driver, próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!