Most megvegyem? Vagy inkább ne?
Nem tudom mit csináljak. Új telefon vásárlása elött állok. Én egy iPhone-ra gondoltam. Egy 3G-t ki is tudok fizetni. 50 .000Ft körül van használtan.
Olvasgattam róla. Nem rosz.
De nagyon sok helyn látom, hogy az iPhone csak egy divat telefon és, hogy sazrt se tud. MEg, hogy a HTC sokkal jobb mobilokat csinál. Most iPhone 3G vegyek?:O
Tudtok segiteni nekem?Mondjatok ilyen árkategoriás(50e) jobb készüléket.
Köszönettel N.P.
igen, 50ért engem is érdekelne, tuti kamuhirdetés volt!!
és én is HTC-kre szavazok! nagyon simán verik az IPHONE-t, és az iphone sztem eléggé sz@r és télleg csak egy gagyi divattelefon...drága, 2mp kamera(vagy 3.2 nem tom), és kb ennyi...de mivel mondtad hogy 50.000-d van telefonra, htc-t nem fogsz tudni venni...samsung omniaII, vagy s8000, vagy nokia 5800 amit tudnál venni(omnia II picit drágább)
jó ez nem valami 2 erős érv :D fülest lehet venni, bluetooth-t meg megoldod ;)
a jó érv pl az, hogy egy nagy rakás sz@r az egész, gagyi néptelefon, ami nem tud semmit, kivéve hogy nylít forráskódú(bárki fejleszthet programot rá), és viszonylag gyors...de drága, és semmit sem tud kb, amit bármylik másik olyan arú(sőt sokkal olcsóbb) telefon ne tudna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!