Átverés? Létezhet, megvegyem vagy inkább kipróbáltat vegyek?
Figyelt kérdés
Vaterán találtam egy dual sim, wifi, touchscreen telefont, de ott megnevezésként Wifi TV JAVA dual 2 sim 16:9 W96 telefonként van.6000 forint az induló, 50.000 a villámár.A probléma az, hogy googleban sehol nem találtam, pedig elvileg magyar menüs teló meg nemtom..Szerintetek átverés?Még kép is van hozzá!
2010. jún. 16. 17:44
1/8 anonim válasza:
Nézd meg, hogy hányan licitáltak. Jelenleg 18-an és a legtöbb "vevő jelöltnek" 0, 1 vagy 2 értékelése van. Ez nagyon kevés. Nekem ez már fura.Lehet, hogy az eladóval nincs semmi baj, nem tudom, de én nem mennék bele.
2/8 anonim válasza:
nehogy megvedd! 1 hét és tönkremegy. Már jártam meg ilyennel.
3/8 anonim válasza:
Szerinted, ha nem létező készülék lenne, hajlandó lenne akár kipróbálási garanciát is adni ? Láthatod elég jó a minősítése, mindössze 2 negatívja van. Ha érdekel személyes átvételt kérj és ott, akkor próbáld ki a telefont. Tudod mit kell rajta megnézni, hát nézd meg. Ha nem tudja, átverés volt, de nem is kell akkor megvedd... ez ilyen egyszerű ....
4/8 anonim válasza:
Ez Nokia X6. Ilyen van apámnak is, meg oda van írva a telefon bal felső sarkába, hogy "X6"
5/8 anonim válasza:
nokia x6.. ügyes vagy... akkor volt ez nokia mikor az anyám béla
7/8 anonim válasza:
ez valami érdekes elegy... Biztos, hogy nem venném meg. Valamilyen antenna jön ki tetejéből (ilyen nincs az x6-ban), meg ki tudja még, mi nem stimmel.
8/8 anonim válasza:
Ja és fake iOS van rajta...
Akkor ez a kütyü működhet, de számíts arra, hogy egy kínai hamisított telefon. Néha működnek az ilyesmik, de általába kellemetlen a csalódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!