Ki lehet szedni valahogy a sim kártyát a tű nélkül egy olyan telefonból, amin ilyen "tűvel" nyílik a sim tálca?
Eljöttem suliba és bedöglött a sim kártyám, de nem hurcolom magamnál azt a kis tűszerű cuccot...
Hogy tudnám kinyitni?? Most van wifi de utána egész nap nem tudok mit kezdeni a telefonnal..
Még az se biztos hogy a Sim kártya bedöglött.
Próbáld meg újra inditani.
Eloszor persze ujrainditottam, de az nem segitett.
Nem is ertem mit gondolt a gyarto....
Volt már, hogy segített az újraindítás, nyilvan akkor valami mas baj lehetett, de mimdig ez az elso amit megpróbálok. Biztos azert mert hulye vagyok.
Mindgy, koszi a valaszokat...
Gemkapocs,vékony tű, vékony injekciós tű, drót darab.
Bármelyikkel ki lehet nyitni ha elég vékony.
Gondolom ha egyetemen vagy akkor az nem bivalybasznád alsón van. Menj be egy boltba/patikába/telefonoshoz és old meg.
"Menj be egy boltba/patikába/telefonoshoz és old meg"
Egyrészt írtam, hogy már megoldódott, másrészt nyilván óra helyett shoppingolni fogok menni.
" se telefonalni nem tudok, se emaileket nezni "
Hát biztos baromi fontos ember lehetsz ha iskolásként folyton hívásokat kell fogadnod meg e-maileket nézegetni :D
Van, aki dolgozik suli mellett.
Most komolyan ez akkora baj, hogy használni szeretném a telefonom, ha már megvettem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!