Elvesztettem a telefonomat. Mit tegyek?
Teljesen le van némítva, ki van kapcsolva az internet és a helymeghatározásés nem telepítettem rá nyomkövetőt. A szüleimnek még nem mondtam el, mert nem akarom , hogy haragudjanak rám. Kérlek segítsetek!
13/l
Ez jó.
Ez olyan mint hogy összetörted az autót mi legyen, várjál visszatekerem az időt egy programmal.
Vegyél másik telefont.
Androidos? A Google find my device elméletileg akkor is be tudja mérni, hol van, ha le van némítva és minden ki van kapcsolva feltéve, hogy van töltés az akkuban.
Sajnos ha nem talalod meg magadtol, akkor nem lesz meg. Probalj meg elmenni holnap azokra a helyekre, ahol ma jartal es elveszthetted. Ha buszoztal/metro kerdezd meg a talalt targyak osztalyan.
Tobbet nem tudsz tenni, a rendorseg max rohogni fog, ha kiadaz "nyomozast" egy telo utan.
"ki van kapcsolva az internet és a helymeghatározásés"
Akkor a készülékkereséstől elbúcsúszhatsz.
Használd a hagymányos eljárást: hívd fel, ha kicsörög és nem veszik fel, akkor még valahol hentereg. Ha van ötleted arra, hogy merre hagyhattad el, járd be az útvonalat mielőbb, néha vannak csodák.
Ha a számod az elhagyás után már nem lesz elérhető többet, akkor megtalálták, és nem óhajtják visszajuttatni.
Amit a 3. írt, az sajnos butaság, ha nincs aktív mobilnet a telefonon, akkor így nem éred el, slussz (mert az adott accounttal belépett készüléket keresi a gugli)
Egyébként a guglis telefonkeresés sajnos akkor sem egy diadalmenet, ha itt van mellettem a telefon, mindene bekapcsolva...
/OFF/
Én pont ezért tartom folyamatosan bekapcsolva a mobilinternet kapcsolatot.
/OFF/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!