Mit tegyek, ha elvesztettem az iphone 5 telefonomat kikapcsolt állapotban?
elvesztettem az iphone 5c fehér telefonomat úgy hogy le voolt merülve és nem is volt bekapcsolva a findmyiphone opció. voltam a rendőrségen is de kb nem is érdekelte őket a próblémám. mit tudok még tenni? ha valaki tud valami appot vagy bármi más módszert hogy elő tudjam keríteni az kérem írjon, nagyon fontos lenne.
előre is köszönöm a normális válaszokat!
1 válaszolóval nem értek eggyet
mivel nem 20e ft allati telefon,
1. felhívod MOST a szolgáltatódat(T-mobil,telenor,vodafone) és le tiltatod a kártyát
2. elmész 8 nap múlva a rendörségre és feljelentést teszel jogtalan eltulajdonításért, a rendörségre viszed a telefon papírjait számlát, imei....
2.
Igazad van a kártya tíltás ügyileg de a feljelentésnek nincs értelme!
Én már csak tudom úgy ahogy a kérdező is mondta leszarják! elvesztettem egy 50e. ft értékű telefont azt mondták h 1 hónap múlva elkezdik az ügyet! :D aztán 1 hét mulva jött a levél h nem jött össze a keresés.. Na meg a k... szájukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!