Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudnám eladni a telefonomat?

Hol tudnám eladni a telefonomat?

Figyelt kérdés

Sajnos jófogáson nem veszik meg pedig már tegnap kiraktam , kiirja hogy 21 en lattak de senki nem irt..

Van olyan bolt ahol megveszik jo aron? Vagy a szolgaltatomnal ellehet adni?

2017. szept. 17. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Te aztán lendületes eladó vagy kisöcsém... az a 21 szemét madár meg csak nézegeti már 1 (egy b+, egy napja!!!) napon át, ahelyett, hogy már a harmadik megvette volna?

Tedd fel olyan áron, ami kedvet hoz a vásárlóknak, tedd fel még a Hardverapróra is (bár ott a közönség tájékozottabb, mint a Jófogáson) meg a Vaterára is akár és várj. Arra azért készülj fel, hogy 1 napnál is tovább fog tartani, mire elviszi valaki.

A szolgáltatód mégis mi a náthást faszt kezdene a leharcolt ócskavasaddal? Ő eladni akar neked, nem tőled venni a használt vackodat...

2017. szept. 17. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó?
2017. szept. 17. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 es jo de nekem kene a penz..

Amugy egy Samsung GAlaxy a5 2015 os kiadas 40 ezer forintert van fent..

Ez sok erte ?

2017. szept. 17. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én ennyit biztos nem adnék érte.

Ennyiből újonnan veszel erősebb telefont.

Persze attól még elvihetik, sok sikert!

2017. szept. 17. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
#1. Neki kell a pénz. Nem érted?
2017. szept. 17. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor mennyibe adjam? 30tol 40 ig aruljak..
2017. szept. 17. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
35ezer
2017. szept. 17. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:

En egy ujabb,erosebb telefont adtam el 40 ert.igazabol nekem elment 1 nap alatt,de nem is kertem erte sokat.

1 ev gari volt meg ra.

Paromnak van 15 os A5 tipusu teloja,lassan csereerett lesz.szerintem 30-35 kozott fogjuk felrakni.

Facen is megprobalhatod,biztosan van elados csoportja a varosodnak.bar ott ha ingyen adod is draga 😂.de egy probat meger.

2017. szept. 17. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!