Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiert tudnam eladni lg...

Mennyiert tudnam eladni lg magna h502y típusú telefonomat?

Figyelt kérdés
29000ert hirdettem meg a jofogason de nemnagyon jelentkezett senki. 5 honap garanciaval szilikon tokkal. Ti mennyit adnatok erte vagy ha valakinek kell irjon nyugodtan.

2017. júl. 13. 15:30
 1/8 anonim válasza:
Hát az attól függ, milyen állapotban van. 34-37 ezer forintos áron már lehet venni egy újat. Ha jó állapotban van szerintem 18-20 ezret megér.
2017. júl. 13. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Legjobb esetben csak 20E Ft-ot ért.

A hardveraprón is te hirdetted meg?

2017. júl. 13. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen én. De mostis csak par napig 37k gondolom az edigitalrol beszel az elso. Mert utanna 50000 a tobbi bolt meg nemtudom mennyi megbizhato meg enis 55be vettem+ ugye a garancia es igyis felaron van kb.
2017. júl. 13. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Mikor vetted?

Meg az is gond, hogy csak 1 GB RAM-al szerelt.

2017. júl. 13. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
1 Gb- Ram , még annyit se ér. A 2 ma már alap , de már simán lehet kapni 3-4 Gb-vel is, szinte az alsó kategóriában.
2017. júl. 13. 16:08
 6/8 A kérdező kommentje:

2015 decemberben vettem.

Hat igen az is igaz hogy vannak 4gb ramosak is pl navon meg ilyesmi nevtelen gyartoktol. De persze ensem szeretnek rosszul jarni ha 20ezerert odaadnam vagy akar 25ert is akkor is 30ezerrel olcsobban adnam ami szerintem tul sok egy ennyire jo allapotban levo telefonhoz.

2017. júl. 13. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja es ugy masfel eves h kb fel eve kaptam egy teljesen ujat mert az eredeti amit vettem az elazott es kicsereltek ugye a garanciabol kifolyolag.
2017. júl. 13. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Hiába sápitozol itt a büdös életben nem fogod eladni , lehet 10-ért se.

[link]

Nézd meg milyen paraméterekkel lehet már új telefonokat kapni. De ne csak ezt az egyet, hanem az oldalon nézz szét, vagy az eustockon is.

2017. júl. 14. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!