Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 7,7 Plus,8 vagy 8 Plus?

IPhone 7,7 Plus,8 vagy 8 Plus?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni és nem tudok dönteni. Igazából mind a 4 nagyon tetszik, de valahogy a 8 Plus valamiért jobban vonz. Viszont a 7es generációnak jobb az aksija. Szerintetek melyik a lejobb? :)

2017. szept. 17. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Én 7 Plus-ot vennék
2017. szept. 17. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelműen a legújabb a legjobb; a 8 plus.

Hogy melyik éri meg? Őszintén szólva elég személyfüggő.

Üveghátlap: NAGYON vigyázni kell rá. Már nem csak az előlapid, de a hátlapid is betörhet. :D

Vezeték nélküli töltés: szerintem nem éri meg nagyon kisebb akksiért cserébe. Én jól megvagyok a hagyományos töltővel.

Ha szebb kijelzőt és kamerát akarsz, akkor 8-ast veszel. Szerintem talán ezen változtattak a legnagyobbat a telón... Retina HD. "gyorsabb érzékelővel, új színszűrővel és nagyobb színmélységű képpontokkal készíti a felvételeket. Fejlettebb optikai képstabilizálást nyújt a fotók és videók készítéséhez."

A portré módon álltólag sokat javítottak a 8 plusra.

Nekem hetesem van, és semmi bajom vele. Én merem ajánlani, tuti nem járod meg vele. Az 5s is csak kb fél éve lett elavult teló, ami azért valljuk be nagy szám, mivel ez egy 2013-as készülék.

2017. szept. 17. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is maradnék a 7 Plus-nál ár/érték arány miatt, de ha téged a 8 vonz, akkor azt vedd meg :)
2017. szept. 18. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát igazából annyi, hogyha szükséged van a 4K 60fps-re meg a valamivel jobb kamerára, illetve a True Tone Display-re, akkor 8 Plus. Viszont ha ár/értéket nézed akkor 7 Plus.
2017. okt. 9. 22:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem maradok a 7Plusnál!😃
2017. okt. 11. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!