IPhone vagy Huawei?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, szóval nem nagyon értek a kütyükhöz, kérlek ne nézzetek emiatt hülyének :)) Szóval, másfél éve vettem egy Huawei P8 Lite-ot, egy hónappal ezelőttig teljes volt a szerelem, ám mlst bekrapált, és úgy döntöttem, vennék egy új telefont. Na most, kinéztem magamnak az iPhone SE-t, ismerősöktől és oldalakról is sok jó dolgot olvastam róla, ami zavar, az az, hogy nem lehet ingyenesen zenét hallgatni rajta/ingyen letölteni, én pedig folyamatosan zenét hallgatok a telefonjaimon. Ki is néztem ma magamnak a Huawei P9 Lite-ot (2017) illetve a P10 Lite-ot is, hiszen egész jó élményem van a Huawei-el kapcsolatban, illetve olvastam és hallottam azt is, hogy a Huawei megelőzte az Apple-t. Ezeknél már ugyan nagyobb a kijelző, viszont a dizájnja valahogy nekem mégse az igazi :// Ami még nagy pozitívum emellett, hogy állítólag gyorsan töltődik, erre nagy pluszpont járna. Igazából nincsenek nagy elvárásaim, a kamera ami nagyon fontos, hogy jó képeket lehessen vele készíteni (külső-belső kamera),ne tartson örökkévalóságig, amíg feltölt, zenét lehessen rajta ingyen hallgatni, "rend" legyen a telefonban, ne minden egymás után :)) 32gb-os telefont néztem ki, tehát tárhelynek nekem ennyi elég lenne. Melyik lenne a jobb választás?#telefon #készülék #Huawei #iPhone #Iphone SE #Huawei P9 Lite #Huawei P9 #Huawei 10 Lite #iPhone VS Huawei
2017. szept. 16. 18:26
11/14 Captain Logic válasza:
6-ost biztos ne vegyél! Nem egy túl jól sikerült telefon.
12/14 anonim válasza:
Lehet zenét hallgatni/letölteni iPhonera, ytn fent van egy csomó trükk rá.
Egy telefonban ne a dizájnt nézd, hanem a belsőt és a kijelző méretét...
Az akku töltéssel nekem csak jó tapasztalatom van iPhoneon. Barátnőmnek SE-je van és imádja, szerintem megéri az árát.
Szerintem menj be egy boltba, és próbáld ki mind a 3 telót. Mindegyik nagyjából ugyanaz, szinte semmiben sem különböznek, dönts tetszés alapján
13/14 anonim válasza:
Én soha nem vennék de az Iphone-t pontosan neked találták ki. :-) Egyébként is nagyon csajos szerintem, azt vedd meg. Ugyanazt tudod rajta mint a Huawei-n, az pedig hogy zárt rendszerű azt te úgy sem fogod észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!