Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni az IPhone 8 plust vagy az iPhone x-et?
Én i8+-t választanám.
Tényleg durva a technika ami belekerült a X-be, de az itthoni ár undorítóan sok. Nekem képek/videók alapján az i8/i8+ jobban is tetszik (feketében), mint az X. Persze érdemes lesz még élőben is megnézegetni, kipróbálni őket, megvárni az első visszajelzéseket, stb...
"Megint egy olyan ember aki semmit nem tud ezekről a telefonokrol meg nem is használta mert nem engedhet meg magának egy drágább telefont és leszarozza az iPhone-t"
Kepzeld el h volt a kezembe iFos es evig is hasznaltam. Tudod milyen felszabadulast ereztem amikor vehettem Androidost? Vegre egy szabad rendszer vegre egy olyan rendszer ami nem fagyogatott 2percenkent cegre egy olyan telefon amit lehet szeretni.
Igen jol olvastad fagyogatott meg magatol kikapcsolt neha es csinaltam mar 2x gyari beallitast meg 1x hard resetet, SEMMI! megutaltam az iFost!!
Előfordulnak hibás darabok minden márkánál, ez van.
Kár vitázni, hogy iOS vagy Android. Kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!