Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, iphone 7 36gigas vagy 128 gigas vahy iphone 7plus 36 gigas?
te valami szakértő vagy a mondat alapján.
Egyébként amire van pénzed, de érdemes 128-ast venni vagy 256-ost mert hamar betelik.
Bárki bármit mond hogy ő biztos nem app-ozgat meg nem fényképez, aztán úgyis.
Amire van pénzed, érdemes lenne a 128-ast.
Az én telóm 64 GB beswlős és van benne egy 64-es SD, ez az első kombó, ami nem akar betelni, szóval én azt mondanám, 128.
Én nem szeretem a kicsi telókat, ez alapján én a plusra szavaznék, de ez tényleg ízlés kérdése. Boltban vedd kézbe mindkettőt és dönts magad. Ebben nagyobb eséllyel leszel elégedett a saját döntéseddel, mint máséval.
Akkor nem vagytok elég nagy ászok ha nektek elég a 128-as.
Én egy 256-os telefont 2 nap alatt betöltenék.
Szerintem már rég 3-4 terás telefonokat kellene fejleszteni és gyártani.
Venném mint a cukrot. :D
Mármint a mostani csúcsteló árakon, nem egy Tesla áráért.
:D
De most komolyan, 32 GB, 128, 256 Gb....
Ezt aki komolyan ért egy telefonhoz és ki is akarja használni, 4-5 nap alat "kivégzi".
Nem tudom. Fotózgatok, van rajta pár 720p film, pár flac album, mi a frászt rámoljak még rá?
Erre a 64+64 simán elég.
Persze ha állandóan videóznék QHD-ben, az más.
Én még tennék rá pár játékot is.
Pl. egy jobb ios játék az olyan 1-2 GB már, érted.
Plusz egy rakat app és meg is telt egy 128-as.
Ja és még a fotók videók, sőt videóból azt hiszem már 4k-sat is készíthetsz iphone-nal.
Szerintem pár 4k-s videó és annyi is a 128-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!