Ha a Toshiba arcfelismerős (face recognition) laptopom 6 éves, akkor miért nagy újdonság az iPhone X-es Face ID?
Szerintem az Apple megint csak nagyot akart dobni (mint minden cég amelyik a piacon meghatározó).
Ezért kitalált egy olyan funkciót ami nagyon menő, de igazából semmi igény nem volt rá amíg ki nem találta.
Hiszen tudjuk:
1. Az üzleti siker titka: támassz fel egy igényt, majd elégítsd ki
2. Minden védelem két alapvető tulajdonsággal bír:
2.1. Kijátszható, megkerülhető
2.2. Akadályozza a jogos felhasználást
Nagy "szerencse" hogy mindenki választhat melyik hülyeséggel szeretne együtt élni és/vagy együtt élni és kérkedni vele.
De ha durván pofán baxnak fa "testápolóval" vagy sieléskor lefejelsz egy fenyőfát, leszakad a fél arcod, lehet hogy nem tudsz majd szólni a haveroknak hogy gyertek értem, mert az okosteló nem érti mit akarsz?
Ki tudja fejlődés-e ez vagy ok arra hogy sok pénzt fizess...
"Az ilyen emberekkel nem tudok mit kezdeni..."
Ezért nem kellett volna válaszolnod...
EZ a bolygó nem úgy működik mint AZ! :)
Az érvek rád várnak. Én már leírtam őket.
Akár b..zi vagy, akár nem.
Úgy gondolom neked kellene normálist választ adni. Az enyém normális volt, tényszerű, mellőzve a személyeskedést.
És te hogy vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!