Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple tulajok miért nem...

Apple tulajok miért nem látják be, horrorisztikusan túlárazott a telefon amit használnak?

Figyelt kérdés

Nem szidni szeretném konkrétan a márkát, mert jó, de nem ennyi pénzért.

Pl haverom 3 éve megvette az 5S-t 230 000-ért. Mai napig használja, de lassan cserére szorul, pedig vigyáz rá nagyon. Csoda ha el tudja adni és akkor is maximum 50 000 körül tud érte kapni. Tehát 180 000-ért volt 3 évig egy telefonja, azaz évi 60 000-ért.

Én vele kb egy időben vettem egy akkor nagyon jó hardveres tulajdonságokkal rendelkező, azóta már befutott kínai gyártó telefonját újonnan, mindössze 50 000 Ft-ért. Szintén cserére érett, de éves 16 500 forintért volt telefonom. Ha egy év után kidobtam volna a sajátomat a kukába, még mindig 10 000-al beljebb vagyok és vehetek új telefont. Márpedig abban az egy évben konkrétan semmi baja nem volt a telefonnak, nem akadt,csinált mindent hibátlanul. Megkockáztatom, életének 2. évében sem voltak különösebb problémák.

2017. szept. 13. 17:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

"Nekem Androidos telóm van és egy nagy rakás kaki."

Három ellenpélda:

1. A tesómnak egy Samsung-ja van, amit tavaly februárban vett használtan, akkor volt fél éves. A mai napig nincs vele problémája.

2. A tesóm párjának egy 40 ezres LG-je van, amit még 2015 nyarán vett. Jelenleg is azt használja.

3. Nekem egy 60 ezres kínai telefonom van, tavaly ősszel vettem, eddig semmi különösebb gondom nincs vele.

De ezek biztos mind csak véletlenek...

2017. szept. 14. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, csak jobban tudom milyen a telefonom. Egy alsókategóriás Samu. Ha nektek megfelel a tietek, akkor örüljetek neki. Én nem fogok kísérletezgetni, ugyanis ahány Androidos teló, annyiféle működés.
2017. szept. 14. 10:25
 13/17 anonim ***** válasza:
A tesómé is alsókategóriás Samsung, mint a tied, mégsincs baja. Milyen érdekes...
2017. szept. 14. 11:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk abban egyetértek veled, hogy ahány androidos teló, annyiféle működés! De azt nem bírom, amikor itt néhányan egyöntetűen leszólják az androidos telefonokat! Azt aláírom, hogy van köztük tényleg olyan, ami sz.r (nekem is volt olyan, de váltottam és a mostanival nincs bajom), de azért unblock lesz.rozni az androidot nem kellene szerintem!

Amúgy felőlem mindenki olyan telót használ, amilyet akar, csak a véleményemet írtam le!

2017. szept. 14. 11:18
 15/17 Alex Fly ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogy egy alsós Samsungon is ugyanúgy mindenki dicsérné-e az iOS-t. Vagy mire lenne képes egy iPhone, ha megkapná az Androidot.

Ez lenne a lényeg, egy hardvet szembeállítani egy operációs rendszerrel értelmetlen.

2017. szept. 14. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért mit lássunk be, ha olyan olcsó lenne meg se vennénk. ;-)
2017. szept. 15. 02:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Megint egy totál értelmetlen álkérdés.

Kérdezem: kinek mi a franc köze van ahhoz, hogy ki milyen telefont használ? Elég ingerszegény, megkeseredett életre vall, ha valakit ez foglalkoztat.

Komolyan nincs jobb dolgod, mint azon lovagolni, hogy a haverod milyen telefont mennyiért ad-vesz? Nem a Te pénzedből csinálja, akkor meg mi közöd hozzá?

Nevetséges, igazi magyar proli rágócsont ez, foglalkozz inkább értelmes dolgokkal..

2017. szept. 18. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!