Szerintetek megéri manapság egy iphone 5s?
Figyelt kérdés
Nem használnám sok mindenre! Csak nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen az Apple márka!És egyáltalán nem akarok menőzni vele!2017. szept. 13. 09:43
1/6 A kérdező kommentje:
Telefonálásra használnám meg Facebook instagram ilyen egyszerű alkalmazások!
2017. szept. 13. 09:47
2/6 anonim válasza:
Megéri, én használtam vettem pár hónapja, én sem használom sokkal több mindenre, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Soha többet nem kell androidos telefon.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Majd irok hogyha meglesz!
2017. szept. 13. 10:34
4/6 anonim válasza:
Hát én már nem venném meg. Most ami jönni fog ki , várd meg azt és abból vegyél.
5/6 anonim válasza:
Ismerkedni (a rendszerrel... :-) ) jó. Nekem pl. még az van, és egyelőre nincsen semmiféle váltáskényszerem, mindenre használható, iOS11-re leszek kíváncsi, hogy ilyen kicsi kijelzőn hogy muzsikál (10"-es iPad-on használom már, ott kicsit zsúfoltnak tűnik).
De azért egy SE-vel jobban járnál, ha belépő szintű iOS telefont szeretnél használni.
6/6 A kérdező kommentje:
Oksa!Köszi a választ utolsó!
2017. szept. 14. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!