Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri 2017ben iphone 6s-t venni?

Megéri 2017ben iphone 6s-t venni?

Figyelt kérdés

Most van egy Samsung Galaxy A5 2015 ösöm.

Megéri lecserélni egy iphpne 6s re mennyivel tud tobbet szerintetek?

Meddig birna ki?

2017. szept. 13. 16:30
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

"mennyivel tud tobbet szerintetek?"

Csak árba. Abba mindig csucs az ifon. Sose fogják olcson adni. Még a ifon 4 is kb 60ezerbe kerulne mai napig.

Samsungot vedd az mindig olcso es megbizhato! Hidd el megeri. Nekem is ez van(Galaxy S5) 3 eve es semmi bajom nm is tudom mit krizitaljak a samsungot. Csak ugatnak mert irigyek.

2017. szept. 13. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Még egy szavazat a Samsungra, nekem is az van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, sőt, még sokkal jobban, mint gondoltam volna előtte a véleményekből.:) Pedig nem csúcskategóriás az enyém, de nekem teljesen kielégíti az igényeimet. :)
2017. szept. 13. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Iphoneom van, én imádom, viszont tényleg a samsung a jobb. Akármennyire is nem szimpatikus nekem, ez jobb.
2017. szept. 13. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Felejtsd el mind a két említett gyártót. Az iPhone jó, csak túlárazott, a Samsung meg egy kalap kaki. Szintén elég drága, cserébe nem annyira tartós. Vegyél valami középkategóriás kínait, aztán ha nem tetszik add el / dobd ki. 60 000-ért vannak olyan telefonok, amik tapasztalataim szerint 2-3 évig simán kiszolgálnak ha értelmesen használod.
2017. szept. 13. 17:15
 5/6 A kérdező kommentje:

De meg jo a mostani max iphone ra valtanek.

Hiaba tul arazott nem fagy le es sok evig birja.. az iphone 4 is most lett kivonva kb...

2017. szept. 13. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jo a mostanid, akkor minek az a k**rva iPhone? Menozni hogy van egy alma logo a telodon?

Nem vagyok iPhone ellenes, sot nekem is az van, de kesz vicc, hogy egy logo miatt lecserelned az allitolagos jo telefonosat. Inkabb menj tanulni, holnap suli🤗

2017. szept. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!