Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én vártam sokkal többet...

Csak én vártam sokkal többet a mostani Új iPhone-októl?

Figyelt kérdés

Konkrétan a sima 6 óta csak azzal próbálnak rávenni az újabb teló vásárlására h:

-gyorsabb

-jobb kamera

Ez csak szerintem kevés "innováció" ?

Iphone X, oké szép, de az hogy a 8 fölött még majd 50%al drágább és semmivel sem tud többet?

Mellesleg iPhone felhasználó vagyok... még!

2017. szept. 13. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem igaz, hogy semmivel nem tud többet. Megvenni pedig senkinek nem kötelező semmmit.
2017. szept. 13. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vártam többet tőle.
2017. szept. 13. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Hát sajnos igazi innováció nincs Almáéknál Steve Jobs halála óta. Leginkább csak próbálják követni az Androidos telefonok által diktált trendeket. Ettől függetlenül még mindig frankó telefonokat gyártanak, csak már elmarad a WOW faktor egy-egy új telefon bemutatásakor. Az árukról lehet vitatkozni, de egyet kell tudomásul venni, hogy mi nem vagyunk igazán piaca az Apple termékeknek, szóval mondhatni örülhetünk, hogy egyáltalán lehet kapni (majd) nálunk.
2017. szept. 13. 10:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazad van. Sokkal rosszabb, és sokkal savanyúbb is.
2017. szept. 13. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag minden gyártó ezt csinálja. Az új zászlóshajók mindig csak egy kicsit gyorsabb, jobb kamerás/kijelzős mint az előző. Olyan nagy újítások már nincsenek amik miatt megérné váltani az előző vagy netán még az az előtti generációròl a legújabbra.
2017. szept. 13. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Konkrétan csak felzárkózott az Apple a Samsung-hoz, az X-el is követte a Trend-t.

Nem akarom megsérteni az Apple fanokat, de ebben sincs semmi innováció csak követi a többi gyártót egy ideje.

2017. szept. 13. 16:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden évben nem lehet innovációkat bemutatni. Elég fejlett a technika, teljesítményben nem lehet már hatalmas előrelépést tenni. Egyébként csodálom, hogy nem adnak ki egy olyan táblagépet (iPad pro), amin Osx van. Rögtön vevő lennék rá, meg még pár tízezer ember. :D
2017. nov. 16. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!