Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

75k a keret. Most Motorola Moto G 4G-m (XT1038, peregrine) van. Moto G5 Plus-t néztem, de nem valami aép (nagy a keret a kijelző körül, nincs hátsó hongszóró és a kamera borzol mosan néz ki a hátulján). Így nem tudom, milyen legyen.

Jó kamera, erős proci és 2-3 Gb memória kell + jelzőfény, hátsó hangszóró, minnél kissebb keret a kijelző körül és lehetőleg az előlapon ne legyen semmi gomb vagy ilyesmi.

Van ilyen mobil ennyiért? Mit ajánlanátok?

2017. szept. 12. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Azért mégsem ezen kellene internetezni, ez egy telefon, internetre ott van az ipad vagy tablet vagy notebook."

Nem telefon hanem okostelefon, azaz egy mini számítógép...

Ipad-t szerintem azért nem fog venni a kérdező, mert teljesen felesleges egy 5,5"-os telefon mellett...

Tablet???

Az a piac már kb. 5 éve halott, érdemes hanyagolni.

PC-t meg hogyan viszi magával.

Maradjunk annyiban hogy neked jó és kész és a pont a kicsi méret miatt használhatattlan, illetve az ezért éves hardver is egy ok.(én egy Doogee-t előbb bevállalnék mint azt, ez szvsz. elég nagy szó a részemről)

2017. szept. 13. 18:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem akkor is az a véleményem egy iphone 4-esnek igen kis kijelzője volt.

De az Iphone 5 határeset, végülis jó az, de jobb lenne 6 vagy 7.

Igen ám de az ár számít úgyis nem, akkor miről beszélünk?

2017. szept. 13. 19:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek a Honor 6X 4GB-ről 80k-ért? Ennyi még talán belefér
2017. szept. 15. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Azis jó
2017. szept. 16. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!