Milyen telefont vegyek?
75k a keret. Most Motorola Moto G 4G-m (XT1038, peregrine) van. Moto G5 Plus-t néztem, de nem valami aép (nagy a keret a kijelző körül, nincs hátsó hongszóró és a kamera borzol mosan néz ki a hátulján). Így nem tudom, milyen legyen.
Jó kamera, erős proci és 2-3 Gb memória kell + jelzőfény, hátsó hangszóró, minnél kissebb keret a kijelző körül és lehetőleg az előlapon ne legyen semmi gomb vagy ilyesmi.
Van ilyen mobil ennyiért? Mit ajánlanátok?
"Azért mégsem ezen kellene internetezni, ez egy telefon, internetre ott van az ipad vagy tablet vagy notebook."
Nem telefon hanem okostelefon, azaz egy mini számítógép...
Ipad-t szerintem azért nem fog venni a kérdező, mert teljesen felesleges egy 5,5"-os telefon mellett...
Tablet???
Az a piac már kb. 5 éve halott, érdemes hanyagolni.
PC-t meg hogyan viszi magával.
Maradjunk annyiban hogy neked jó és kész és a pont a kicsi méret miatt használhatattlan, illetve az ezért éves hardver is egy ok.(én egy Doogee-t előbb bevállalnék mint azt, ez szvsz. elég nagy szó a részemről)
Nekem akkor is az a véleményem egy iphone 4-esnek igen kis kijelzője volt.
De az Iphone 5 határeset, végülis jó az, de jobb lenne 6 vagy 7.
Igen ám de az ár számít úgyis nem, akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!