Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Édesanyámmal beszéltük, hogy veszünk nekem egy új telefont karácsonyra. Jelenleg egy LG G3-al rendelkezem. Ti melyik telefont ajánlanátok nekem? Van esetleg érkező modell, amit érdemes inkább megvárnom addig? Az iPhone-t szeretném kerülni, zavar az sd kártya hiánya, meg hogy bonyolult gépről zenét rakni rá. Gondolkodni a G4-en gondolkodtam eddig. A G5-öt azért hagyom egyelőre, mert több negatív kritika is érkezett rá, hogy a moduljai nem jók, idő után "réses" lesz a telefon. A szempontjaim ugyan azok, mint a legtöbb felhasználónak. A kijelző 5"-5.5" nagyságú legyen minimum (nem méretb*zi vagyok, csak nehéz lenne a váltás :D ) bírja a terhelést, tehát ne kezdjen akadozni, csak mert a messenger chat fejét használom, és egy elég jó kamera kellene bele. Mondanék itt én ujjlenyomat olvasót is, de az már csak ilyen hab a tortán nekem. Ha a fentebb említett kritériumokra van telefon, nem fogom kihagyni, csak mert be kell írnom a jelszavam rajta. :D A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2017. aug. 29. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Samsung galaxy s7, honor 8/9, samsung galaxy a5 2017 esetleg huawei p10 . :)
2017. aug. 29. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan azokat mondanam mint az 1es.

Mind jo telefon,megfelel a kritiriumoknak(kameraban foleg a honorok,es a huawei)es meg ujlenyomat olvaso is van bennuk ;)

Arat nem irtal mondjuk...

2017. aug. 29. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. aug. 29. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Ujjlenyomat olvasó, van már 40E Ft-os telefonokban is.

Viszont az tényleg kérdés, mennyi a keret rá.

2017. aug. 29. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Maximum 150.000 Forintot tudnánk rászánni. :)
2017. aug. 29. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Na jó az ár!

Max. 150.E Ft-ért, ez a 3 készülék is kapható - OnePlus 5, Honor 9, Xiaomi Mi 6. Az összehasonlítást, ezen a videón nézheted meg: https://www.youtube.com/watch?v=drLOKxzttEY&feature=youtu.be

Ha a kamera is fontos, akkor Honor 9. A 64 GB-os változata is kapható, 150E Ft alatt: [link] (Magyarországon, boltban véve, gyártói garanciával).

Nekem Honor 8-am van és azzal is meg vagyok elégedve. Arra is kijön az Android 8.0. Ujjlenyomat olvasó is van benne, az is jól reagál, viszont micro USB-C van, ami azért is jó, mert gyorsabban tölt, viszont a kábel nem annyira elterjedt Magyarországon, így érdemes még egyet venni.

Pl. innen is akár - [link]

vagy egy átalakító is jó ... [link] ez éppen arra szolgál, hogy ahol van micro-USB csatlakozó, ezt rádugod és máris tölti a telefont.

Ezt a kettőt bárhol meg veheted, netről is lehet rendelni, sokkal olcsóbb...

... csak kell egy kis idő, amíg Magyarországra nem érkezik

(hogy a hátránya is szóba kerüljön), bár a TinyDealról, két hét alatt, ki is szállítsák:

[link]

[link]

(ugyanaz a kettő, vagyis az egyik, simán microUSB-C - USB 3.0 kábel, a másik meg, microUSB - microUSB-C átalakító).

2017. aug. 29. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!