Iphone vásárlását tervezem, viszont eddig mindig is droidom volt. Nem ismerem a rendszert, igazak rá az alábbiak? (Iphone 7-nél találtam véleményként)
"Alkalmazást venni SIM által nem lehet, pedig jelenleg Androidnál lehet SIM-el fizetni.
Nincs knock-knock ébresztője.
ITunes program által lehetne a fájlokat, képeket pakolgatni.
Videót csak úgy tudsz rátenni, ha fent van a telefonon a Videók alkalmazás.
Bluetooth csak Apple termékekkel működik, más rendszerrel nem.
Wifi-n FTP elven nem tudok adatot átvinni (pl. : Wifi File Transfer).
A kábel és a Windowsos rendszer csatlakoztatásánál nem tudsz rátenni Excel, Word, stb fájlokat. Beilleszteni nem tudsz a telefonra többnyire ezt Drive segítségével vagy email által lehet megvalósítani.
Mappát a telefonon nem tudsz létrehozni csak a képernyőn.
Nincs annyi ingyenes alkalmazás. Ha valamit találsz abban lehetséges coin van.
AppStore-t jobban lehetne kategorizálni és átláthatóbbá tenni.
Alap Térképe offline (tapasztalatom) funkciója nem működik. Fel is tettem a Google Maps-ot.
Több ablakos módja nincs. Az Android több éve már tud kezelni több ablakot itt viszont nincs lehetőség erre."
Munkához, tanuláshoz kellene és a semmivel sem kompatibilis és nem lehet rá tenni world és excel file-okat elgondolkodtató, ha valóban igaz.
Alkalmazást venni SIM által nem lehet, pedig jelenleg Androidnál lehet SIM-el fizetni. > Ez így van, az App Storban az iTunes-hoz rendelt bankkártyával lehet fizetni.
Nincs knock-knock ébresztője. > Ez nem tudom mi
ITunes program által lehetne a fájlokat, képeket pakolgatni. > Igen, bár a Win 10 pl. felismeri a háttértárat, de az iOS nem örül neki, ha így nyúlsz bele.
Videót csak úgy tudsz rátenni, ha fent van a telefonon a Videók alkalmazás. > Igen, de az a rendszer részét képezi, az iTunes-hoz tartozik. Ha ezen akarsz filmet nézni, akkor ilyen formátumra kell konvertálni előtte.
Bluetooth csak Apple termékekkel működik, más rendszerrel nem. > Ez részben igaz. Egy droidos telefonra nem tudsz fájlokat küldeni és fogadni sem, de pl. BT kihangosítóhoz tudsz csatlakozni.
Wifi-n FTP elven nem tudok adatot átvinni (pl. : Wifi File Transfer). > Igaz
A kábel és a Windowsos rendszer csatlakoztatásánál nem tudsz rátenni Excel, Word, stb fájlokat. Beilleszteni nem tudsz a telefonra többnyire ezt Drive segítségével vagy email által lehet megvalósítani. >> De, ha megtalálod a mappát, akkor bele tudod tenni. De igen, a legjobb megoldás, ha iCloud-on keresztül csinálod.
Mappát a telefonon nem tudsz létrehozni csak a képernyőn. > A most debütáló iOS 11-ben már lesz fájlkezelő, de eddig valóban így volt.
Nincs annyi ingyenes alkalmazás. Ha valamit találsz abban lehetséges coin van. > Nem tudom, mi az a "lehetséges coin", de van bőven ingyenes app. De a fizetősök között is sok olcsó (3-600Ft-os van).
AppStore-t jobban lehetne kategorizálni és átláthatóbbá tenni. > Ez relatív, nekem a Google Play Áruház is egy katyvasz. De mindent meg lehet szokni.
Alap Térképe offline (tapasztalatom) funkciója nem működik. Fel is tettem a Google Maps-ot. > Az Apple Maps tényleg nem működik offline, de van rá Google Maps, ami viszont tök jól működik.
Több ablakos módja nincs. Az Android több éve már tud kezelni több ablakot itt viszont nincs lehetőség erre > Mit értesz több ablakos mód alatt? Az iOS is tud kezelni lapokat, amiko között a home gomb kétszeri megnyomása után váltani is lehet. Safari szintén sok lapot tud kezelni.
Munkához, tanuláshoz kellene és a semmivel sem kompatibilis és nem lehet rá tenni world és excel file-okat elgondolkodtató, ha valóban igaz. > Kompatibilis, csak kicsit más gondolkodásmód jellemzi. Egyébként a Word-Excell-PP INGYEN letölthető az App Stopre-ból iOS-re, de az Apple saját iWork programcsomagja is elboldogul a .doc(x) és .xls formátumokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!