Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik 4 magos teló vásárlását...

Akik 4 magos teló vásárlását tervezik, melyiket?

Figyelt kérdés

Galaxy S3, HTC Endeavour, Meizu MX, LG X3, esetleg a Fujitsu vagy a Casio telefonját? Esetleg várjátok mit hoz a Sony vagy a Motorola?

Aki nem tervezi 4 magos telefon vásárlását, az ne írjon, köszönöm.

2012. jan. 20. 23:45
 1/9 anonim válasza:
0%
Én nem tervezem 4 magos telefon vásárlását, ezért nem írok.
2012. jan. 21. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok beleszólni, de tudtommal ezek közül még egyik sem jelent meg. Aki ilyen drága telefont vesz általában minimum megnézi a készülék adatait vagy elolvas egy tesztet - ezek közül jelenleg egyik sem elérhető. Vagy azt akarod, hogy jósoljunk neked?
2012. jan. 21. 00:26
 3/9 anonim ***** válasza:

#2 a tervezés szón mit nem értesz? Nem azt kérdezi, hogy melyiket fogjuk megvenni, vagy, hogy mik ezen készülékek specifikációi.

Én személy szerint az S3-at és az Endeavour-t várom. Kíváncsi vagyok, milyen árban lesznek. Már csak 1 hónap és kiderül minden :)

2012. jan. 21. 00:33
 4/9 anonim ***** válasza:

"Nem azt kérdezi, hogy melyiket fogjuk megvenni"

Akkor te hogy értelmezed azt, hogy "Akik 4 magos teló vásárlását tervezik, melyiket?"

2012. jan. 22. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy le van írva. Melyiket TERVEZEM. Nem tudom ismered-e a tervezés szót. Mivel eddig HTC-m volt, most is HTC-ben gondolkodok. De megvárom mindet és ha elkúrják a HTC-t, vagy valamiért nem tetszik, akkor nyilván nem azt fogom megvenni.
2012. jan. 22. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább te nem vagy valami jó szövegértésben. A kérdező arra kíváncsi, hogy akik azt tervezik hogy vesznek egy 4 magos telefont, azok melyiket fogják. Én erre azt válaszoltam, hogy ezt értelmes ember nem tudja megmondani, hiszen egyik se jelent még meg, vagyis azon kívül, hogy 4 magos nem sokat tudunk róla. És te is csak azt írtad, hogy melyiket várod, nem azt, hogy melyiket fogod mindenképp megvenni.
2012. jan. 22. 15:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Valóban szar a szövegértésed #6.

Mégis honnan tudnák, hogy melyiket fogják megvenni, ha meg sem jelentek még?

Nem véletlenül nem az a kérdés, hogy "Melyik 4 magos telót fogjátok megvenni?"

2012. jan. 22. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető a kérdés, #6 valóban hülye.

Nekem HTC-m van jelenleg, de asszem váltani fogok Samsung-ra, ha hasonlóan megbízható teló lesz az S3, mint az S2.

Illetve egy Motorolát is megfontolnék, ha hoznának valamit MWC-re, a Droid Razr nagyon tetszett tőlük.

2012. jan. 22. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Akkor úgy tűnik a szokásaink mások, én ugyanis nem is tervezek megvenni semmit, amíg nem tudom, hogy milyen. Egyébként ha nagyon szigorúak akarunk lenni, akkor ha azt mondod, hogy tervezed megvenni, akkor már eldöntötted, és nem valószínű, hogy másikat fogsz venni helyette, de most már tényleg unom ezt az értelmetlen vitát xD
2012. jan. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!