A Samsung galaxy s8 megéri az árát?
Az elso valaszolora ne hallgas csak egy ifon fan. Azt se tudja miaz higy Samsung nem is fogott a kezebe de krizitalja.
Am megeri csak sztem vard ki mig kijon az S9(utoljara azt olvastam higy Janiarba jon ki de csak talan) es S8ara lemegy vagy S9et vedd
Mondjuk, ha "röviden" összefoglalva ez segít...
Az eddig idén megjelentek közül talán külsőre, és tudásra is a legjobb telefon, nekem S8+ van, de pl az eredeti árát amibe kerül sokallom, ahogy az S8nak is.
Könnyű kezelhetőség
Nagyon jó kamera
Dizájnos külső (bár azért még lett volna mit finomítani) ...most jön a Note8 de az meg ugye 335ezer, és ott már a kerekítéseknek az ellenkezőjével túlzásba estek túl szögletes a hátulja meg elég csúnyán hozták össze.
Ami biztos tok nem árt, törékeny szóval nagyon vigyázni kell rá.
Akkora előrelépés nem volt, mint pl az S6-S7 között. pl a 4 giga ram lehetne nyugodtan 6 giga is.
A többit viszont neked kell eldönteni.
"Az elso valaszolora ne hallgas csak egy ifon fan. Azt se tudja miaz higy Samsung nem is fogott a kezebe de krizitalja. "
Qrva jó, hogy egyesek annyira ismernek, hogy tudják azt is mit használtam és mit nem xD Főleg olyanoktól érdekes, akik még írni sem tudnak rendesen. Elárulom, hogy most is Samsung van a kezemben, de átkozom a napot, amikor ezt választottam. Első dolgom lesz lecserélni. Már folyamatban van a keresés. Sokféle Samsung volt és van a rokonságban. Talán az S7 a legkevésbé problémás. Az A5 még elemegy kategória, de ez sem éri meg.
6os tudjuk tudjuk...az összes nagy szakértő aki minden telefonhoz ért de mégis a gonosz samsung kifogott rajta és sajnálni kéne megmagyaráz mindent és nem az van hogy közben meg szart sem ért a telefonhoz és igazából az a gond.....még vagy írjál két hozzászólást, hogy mennyire zseni vagy :DDD
kérdező: Elég erősen jobb a kamerája egy SE-hez képest.
"Elárulom, hogy most is Samsung van a kezemben, de átkozom a napot, amikor ezt választottam."
Pontosan milyen Samsung telod van?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!