Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung galaxy s8 megéri az...

A Samsung galaxy s8 megéri az árát?

Figyelt kérdés
Van most egy iPhone SE-m de több okból leszeretném váltani. Viszont nagyon fontos hogy nagyon jó legyen a kamera. Jobb mint az Se-nek.

2017. szept. 11. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Talán 3 Samsung modell érte meg az árat, amióta telefonokat gyárt a cég. Az S8 pont nem tartozik ide. Nagyon sz.r márka. Nemcsak a hw, hanem a sw is fontos.
2017. szept. 11. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Az elso valaszolora ne hallgas csak egy ifon fan. Azt se tudja miaz higy Samsung nem is fogott a kezebe de krizitalja.

Am megeri csak sztem vard ki mig kijon az S9(utoljara azt olvastam higy Janiarba jon ki de csak talan) es S8ara lemegy vagy S9et vedd

2017. szept. 11. 20:48
 3/11 Bihar Valatonon ***** válasza:
Az ilyen kérdések értelmetlenek, rögtön az első "válaszadó" meg is mutatta miért...lesz akik istenítik sokan meg szidják....az a baj sok olyan, aki még közelről nem is látta az adott készüléket...ezt neked kell eldönteni. Elmész valamelyik boltba és körbetapogatod meg körbenyomkodod aztán eldöntöd. :)
2017. szept. 12. 02:00
 4/11 Bihar Valatonon ***** válasza:

Mondjuk, ha "röviden" összefoglalva ez segít...

Az eddig idén megjelentek közül talán külsőre, és tudásra is a legjobb telefon, nekem S8+ van, de pl az eredeti árát amibe kerül sokallom, ahogy az S8nak is.

Könnyű kezelhetőség

Nagyon jó kamera

Dizájnos külső (bár azért még lett volna mit finomítani) ...most jön a Note8 de az meg ugye 335ezer, és ott már a kerekítéseknek az ellenkezőjével túlzásba estek túl szögletes a hátulja meg elég csúnyán hozták össze.

Ami biztos tok nem árt, törékeny szóval nagyon vigyázni kell rá.

Akkora előrelépés nem volt, mint pl az S6-S7 között. pl a 4 giga ram lehetne nyugodtan 6 giga is.

A többit viszont neked kell eldönteni.

2017. szept. 12. 02:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha a hasonló kamera képességű telefonokhoz hasonlítjuk, akkor nem drága. (Egyébként más szempontból is megéri.)
2017. szept. 12. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:

"Az elso valaszolora ne hallgas csak egy ifon fan. Azt se tudja miaz higy Samsung nem is fogott a kezebe de krizitalja. "

Qrva jó, hogy egyesek annyira ismernek, hogy tudják azt is mit használtam és mit nem xD Főleg olyanoktól érdekes, akik még írni sem tudnak rendesen. Elárulom, hogy most is Samsung van a kezemben, de átkozom a napot, amikor ezt választottam. Első dolgom lesz lecserélni. Már folyamatban van a keresés. Sokféle Samsung volt és van a rokonságban. Talán az S7 a legkevésbé problémás. Az A5 még elemegy kategória, de ez sem éri meg.

2017. szept. 12. 12:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Én csak arra vagyok kíváncsi hogy jobb e az s8 kamerája az iPhone se nél és hogy milyen képeket készít
2017. szept. 12. 15:03
 8/11 Bihar Valatonon ***** válasza:

6os tudjuk tudjuk...az összes nagy szakértő aki minden telefonhoz ért de mégis a gonosz samsung kifogott rajta és sajnálni kéne megmagyaráz mindent és nem az van hogy közben meg szart sem ért a telefonhoz és igazából az a gond.....még vagy írjál két hozzászólást, hogy mennyire zseni vagy :DDD

kérdező: Elég erősen jobb a kamerája egy SE-hez képest.

2017. szept. 12. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Bizony az S8 az iPhone 7 Plus-szal van egy szinten fotó és videó minőségben. Az SE nyilván gyengébb.
2017. szept. 12. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:

"Elárulom, hogy most is Samsung van a kezemben, de átkozom a napot, amikor ezt választottam."

Pontosan milyen Samsung telod van?? :D

2017. szept. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!