Szerintetek Lg G5 vagy Samsung Galaxy S6 Plus?
Most egy Nexus 4-em van, nagyon szerettem ezt a telefont, de már nem mai darab, kezdenek előjönni a hibái, ezért is gondoltam, hogy lecserélem.
Az Lg G5 és az S6 Plus játszik, ehhez a két telóhoz tudok hozzájutni, ugyan annyiba kerülnek, az S6 használt, a G5 új (elvileg).
Az Lg külsőre jobban tetszik + cserélhető az aksija is, viszont félek, hogy az a kipattintható alsó rész előbb-utóbb kilazul.
Az S6 Plus-nak jobb a kijelzője, nagyobb, jobb anyaghasználat.
Az Lg-vel kicsit elfogult vagyok a mostani telefonom miatt, a Samsungról hallottam jót is rosszat is.
Ti melyiket választanátok?
Én az LG-t választanám. Minden telefon melegszik, ha sokat használják. Anno volt egy lg g2 minim. Évekig bírta RENDESEN. Aztán egyszer elhagytam valahol.
Azóta van lg g5-öm. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű képeket lehet vele csinálni. Nem lassú, nem fagy le stb.
Köszönöm a válaszokat. #2 Valami indoklás?
#3 Én is az LG felé hajlok.
Mellette szól, hogy:
Cserélhető aksi
Bővíthető memória
Új
Tovább van rá gari
Kinézetre nekem jobban tetszik
Ellene:
A levehető rész az alján kilazulhat
Samsung mellett:
Nagyobb (ez nem biztos, hogy előny)
Szebb kijelző
Minőségibb összeszerelés
Ellene:
Használt
Fix aksi
Nem lehet bővíteni a memóriát (alapból 32gb)
Ez a melegedéses dolog hülyeség, Lg-ben snapdragon 821-van, az meg pontosan ugyanannyira melegedik mint a többi márka telefonjaiban...
Szerintem egyikben sem csalódnál. Azt vedd amelyik jobban bejön. Kb. ugyanazt tudják, szóval rossz döntést nem tudsz hozni ;). Nekem (is) az Lg jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!