Mennyire karcolódik az iPhone 7 Plus képernyője?
Figyelt kérdés
Mennyire karcolódik az iPhone 7 Plus képernyője? Érdemes venni rá üvegfóliát? Ha igen milyet?2017. szept. 11. 15:20
1/5 anonim válasza:
Amennyire karcolod ... szerintem minden okostelefonra erdemes venni uvegfoliat
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem az S6 edge-n egy darab karc sincs a kijelzőjén, pedig meg van 2 éve, de a hátoldaláról már nem tudom ugyanezt elmondani. Azt tudom, hogy gorilla glass kijelzője van, de hogy az iPhone-nak az lenne-e...
2017. szept. 11. 16:43
3/5 anonim válasza:
Az enyémen egy karc sincs. Tavaly decemberben vettem.
4/5 anonim válasza:
Én fél év alatt egy pár mikrokarcot tudtam rá gyüjteni. Normál használat mellett semmi nem látszik csak ha fény alatt direkt keresed. Soha nem volt rajta tok, fólia
5/5 anonim válasza:
az enyémen sincs semmi, januárban lesz 1 éves. nekem előző telefonjaimon volt üvegfólia, eleinte ezen is kb. 1-2 hétig, de akkor úgy döntöttem, hogy leszedem, mert idegesített a home gomb körül.
engem jobban bosszant, hogy mivel jet black-et vettem, a hátulja egy merő undormány...tok van rajta, alámegy a por, és teli van pöttyszerű karcokkal az egész...szóval ha egy mód van rá, jet black-et kerüld el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!