Az iphone 8 megjelenése után várható lesz az előző modellek árának csökkenése?
Gondolok itt az iphone 6s-re,7-re és se-re.
Ugyanis az első iphonomat szeretném megvenni,viszont nem a legdrágábbal kezdeném,azt majd esetleg csak akkor,ha megtetszik amit a pénzemért kapok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem sokat fog lemenni, mert az új 8-as sorozat kissé drágán fog érkezni a boltokba (400+ árat jósolnak neki). Így a
régebbi modell is eladható aktuális áron.
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Tessék használni a keresőt is néha, nem rossz dolog.
17:49,Igen,megtaláltam ezt a kérdést,viszont csak egy értelmes válasz született rá aztán az egész elterelődött egy másik irányba,és úgy voltam vele,hogy inkább megkérdezem saját magam minthogy az alapján az egy válasz alapján döntsem el,hogy akkor most mi is igaz :)
Az utolsó válaszolónak pedig köszönöm!
A 6S szerintem csak kis mértékben fog csökkenni, mert sokan a jack miatt inkább azt vesznek, mint a teljesítményben hajszálnyival többet nyújtó 7-est. A 8 dettó ugyanez lesz: picit gyorsabb, de azon sem lesz jack, ami sokaknál kizáró ok lesz. Az 5S is még 100 ezer forint, pedig milyen régen jelent meg. De sikermodell és tartja az árát. Ugyanez igaz lesz a 6S-re is.
Szerintem a 7-es ára fog csökkenni, az új 8 meg annyi lesz, mint most a 7.
Meg aztán lesz a különutas iPhone X, a csúcsmodell, ami kiugróan drága, de nem befolyásolja a többi készülék árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!