Choby kérdése:
Helo! Telefonvasarlas elott allok, jolenne valami tanacs, ajanlas? Bovebben lennt.
Figyelt kérdés
Telefonvasarlas elott allok, jolenne valami kozepkategorias kutyu, csak nem nagyon tudok valasztani, meg nem is nagyon vagyok temaba a dolgokkal. Kb.200,250 eurot szannek ra, mit ajanlotok? Samsung annyira nem izgat fel, nem nagyon szeretem, inkabb a kinaiak erdekelnek, huaweii s tarsaik, illetve, LG? , Iphone? Mi a velemenyetek roluk, illetve mit ajanlanatok nekem, ebbe az ar/ertek kategoriaba?2017. szept. 11. 00:49
1/5 anonim válasza:
Olvass teszteket a kiszemelt készülékekről, vannak youtube videók is.
Írd össze hogy neked mi számít.
Külalak, méret, kamera, zene, üzemidő, egyéb tulajdonságok. Aztán könnyebb a kategóriádba illők közül választani.
2/5 anonim válasza:
Nagyjából ebben a kategóriában ezekre mondják, hogy jók:
Lenovo P2
Xiaomi Redmi Note 4
Motorola Moto G5
LG Q6
Google Nexus 5X
Apple iPhone SE
3/5 anonim válasza:
Itt találsz nagyon jókat.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, nezegetek! Viszont nem tudtok olyan mobilt, ami kb. Iphone 5s koruli inchel rendelkezik, s nagyjabol ezeket tudja ?
2017. szept. 11. 22:58
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!