Ti milyen telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
A szempontok:
NAGY és HD kijelző
az aksi bírja sokáig
ne Windows vagy Iphone legyen
100.000 Ft alatt
a kamera legalább olyan jó képeket készítsen mint egy Iphone
a márka a fent említett 2 kivételével mindegy
Köszönöm!
2017. aug. 5. 20:36
1/6 anonim válasza:
Attól függ, milyen nagyra gondolsz! És csak HD, vagy nagyobb felbontás is jó?
Mert ennyiért szerintem LG G5 Titan a legjobb, ami ráadásul pont kamerában is nagyon erős!
2/6 anonim válasza:
huawei p9 lite,vagy vernee thor e is megfelelne neked,de ott van már 40-50 ezer forintért a samsung galaxy s6 vagy a samsung galaxy note 4 amiknek 2k-s kijelzőjük van illetve nagyon jól néznek ki,viszont nekem volt mind a kettő és az akksi nem volt túl erős s6 egy napot bírt a note 4 egy kicsit többet,de igazából mind a kettő feltöltődik kb 30 perc alatt mert gyors töltéssel rendelkeznek,nem tudom mi bajod amugy az iphonnal az is egy nagyon jó telefon:D
3/6 anonim válasza:
Ezt házhoz hozzák ennyi pénzért.
5/6 anonim válasza:
#4-es vagyok.Nem Mi Mix-et akartam írni
*Xiaomi Redmi 4X
6/6 anonim válasza:
Samsung Galaxy A5(2017)
LG G5 Titan
Xiaomi Redmi Note4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!