Elkezdett villogni a telefonom kijelzője egy hét volt a gariból, be vittem rá két hétre ki is cserélték a kijelzőt+aksit, viszont most rá 2 hónapra megint azt csinálja. él így rajt valami garancia a kijelzőn?
Mondd csak, te tetted tonkre? Nem azert van mert utogeted? Pl egy jatek miatt?
Mert soha egy telefonnal nem fordul elo ez, hogy javitas utan ra 2 honap mulva ugyanaz a baja?!
"csináltatása"
Bakker. Mennyi iskola kell hogy ezt leírd?
#11 Nem én tettem tönkre... ugyan úgy mnint ezelőtt bejött egy kis fekete pötty a bal szélen és attól végig egy fehér vibráló csík... attól lefelé pedig vibrál csak.
Ez előtt is ez volt csak akkor a tetején és az miatt az egész kijelző kaki volt. Most az aljától kb 1 centire van.
Sztem pebald meg ugy h kepernyomodot allitasz be nezd meg rola a Youtuben.
Egy videot lattam h a Galaxy S8on is igy javitottak: piros volt az egesz kepernyo es a a szineket allitotta be javitasra(zold kek piros) ha van az S7en is akkor probald meg.
"egy kis fekete pötty a bal szélen és attól végig egy fehér vibráló csík... attól lefelé pedig vibrál csak."
Látom mindenki válaszolt a hibára. Ez a vezetőfólia le-
válása okozhatja, vagy az LCD repedése. Mindkettő az LCD-
hez köthető. Szóval a kicserélt alkatrész meghibásodott
ismét.
A kicserélt alkatrészre is van a készüléktől független garancia, ami általában egyedi, a szerviztől függ hogy mennyit vállal rá.
De.
Van egy olyan dolog, amit szavatosságnak hívnak.
Ha a beépített alkatrész eleve hibás volt, a garanciától függetlenül ki kellene cserélnie a szerviznek.
Ezért érdemes futnod egy kört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!