Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elkezdett villogni a telefonom...

Hambok kérdése:

Elkezdett villogni a telefonom kijelzője egy hét volt a gariból, be vittem rá két hétre ki is cserélték a kijelzőt+aksit, viszont most rá 2 hónapra megint azt csinálja. él így rajt valami garancia a kijelzőn?

Figyelt kérdés
Vagy dobjam a kukába? (samsung galaxy s7 edge)

2017. szept. 9. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mondd csak, te tetted tonkre? Nem azert van mert utogeted? Pl egy jatek miatt?

Mert soha egy telefonnal nem fordul elo ez, hogy javitas utan ra 2 honap mulva ugyanaz a baja?!

2017. szept. 9. 18:09
 12/20 Szirty ***** válasza:

"csináltatása"

Bakker. Mennyi iskola kell hogy ezt leírd?

2017. szept. 9. 18:15
 13/20 A kérdező kommentje:

#11 Nem én tettem tönkre... ugyan úgy mnint ezelőtt bejött egy kis fekete pötty a bal szélen és attól végig egy fehér vibráló csík... attól lefelé pedig vibrál csak.

Ez előtt is ez volt csak akkor a tetején és az miatt az egész kijelző kaki volt. Most az aljától kb 1 centire van.

2017. szept. 9. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Sztem pebald meg ugy h kepernyomodot allitasz be nezd meg rola a Youtuben.

Egy videot lattam h a Galaxy S8on is igy javitottak: piros volt az egesz kepernyo es a a szineket allitotta be javitasra(zold kek piros) ha van az S7en is akkor probald meg.

2017. szept. 9. 18:32
 15/20 anonim válasza:
Dávidka, te magyarul nem tudó Samsung/Android fan! Tényleg nem lehet ugyanaz a hibája két hónapon belül? Jaj, de okos vagy! Hány éves vagy? 16?
2017. szept. 9. 18:35
 16/20 anonim ***** válasza:
15# mert neked az ifonod 2 honap mulva sz*rt be? Hát ez eleg gáz 😒😅
2017. szept. 9. 18:46
 17/20 anonim válasza:
Arra a kérdésre felelj, hogy hány éves vagy.
2017. szept. 9. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Jól tippeltél, 16 körül lehet, és még otthon lakik a szüleivel, telefont is azok vesznek neki.
2017. szept. 9. 18:51
 19/20 anonim ***** válasza:

"egy kis fekete pötty a bal szélen és attól végig egy fehér vibráló csík... attól lefelé pedig vibrál csak."

Látom mindenki válaszolt a hibára. Ez a vezetőfólia le-

válása okozhatja, vagy az LCD repedése. Mindkettő az LCD-

hez köthető. Szóval a kicserélt alkatrész meghibásodott

ismét.

2017. szept. 10. 05:56
 20/20 anonim ***** válasza:

A kicserélt alkatrészre is van a készüléktől független garancia, ami általában egyedi, a szerviztől függ hogy mennyit vállal rá.

De.

Van egy olyan dolog, amit szavatosságnak hívnak.

Ha a beépített alkatrész eleve hibás volt, a garanciától függetlenül ki kellene cserélnie a szerviznek.

Ezért érdemes futnod egy kört.

[link]

2017. szept. 10. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!