Lehetséges, hogy karácsonyra az iPhone 6s ára lemegy az iPhone 8 megjelenése miatt?
És ha lemegy, és (esetleg) egy árkategóriában lesz az iPhone SE-vel akkor melyiket érné meg jobban megvennem?
Lehet buta kérdés, de sajnos ilyen szempontból nem értek a telefonokhoz.
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
"És ha lemegy, és (esetleg) egy árkategóriában lesz az iPhone SE-vel akkor melyiket érné meg jobban megvennem?"
Ezt felejtsd el. Talán 20.000Ft-tal ha lejebb megy az ára, de nem egyből megjelenéskor.
Az Apple termékek ebből előnyösek, hogy értéktartók, szemben más konkureciákkal.
És az SE-vel rosszabbul járok?
A jelenlegi telóm már 3 éves, és már telefonálni se tudok vele 2-3 másodperces lefagyás nélkül:( A szüleimmel úgy beszéltem meg, hogy karácsonyig spórolok, ők majd kiegészítik, de nem akarok pofátlan lenni, hogy nagyon sok kiegészíitést kérjek, ezért gondoltam, hátha szerencsém lesz!
De köszönöm a korrekt válaszokat!
Nem bánnád meg az SE-vel. Nem sok különbség van a 2 teló közt. Ha a kicsit nagyobb telefon jön be neked akkor a 6s-t vedd meg, ha meg a kisebb, 4 inches készülék akkor meg az SE pont neked való.
Én is SE-t használok pont a mérete miatt. Volt 6s-em, de nem sok különbséget érzek a 2 telefon közt. SE kényelmesebben elfér a kezemben, zsebemben.
Tudja a fene.Elég ótvarnak ígérkezik a 8-as (pl.:ujjlenyomat szenzor se lesz benne és még ki tudja mit kapkodtak el benne).
Ha tetszenek a kisebb telefonok (Apple),az SE a legjobb választás.A 6S ereje (1-2 kompromisszumal) belegyűrve egy 5S testébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!