Szerintetek melyikkel lepjem meg magam Karácsonyra?
Mivel a mostani iPhone 4-emre már en is azt mondom, hogy kezd elavulni, így szeretnék egy másikat venni használtan. A jelenlegi nagyon tetszik, de nem feltétlen kell iOS-es, lehet Android is. Maximum 80-90 ezret költenék rá, ezeket néztem eddig:
Galaxy S5
Honor 7
Huawei P8 Lite
iPhone 5s és 6
Galaxy S6
Xiaomi mittudoménmilyen 3 vagy 4
LG G4
Galaxy J5 2016 valamint az A5 2016
Egy olyan telefont szeretnék, ami nagy átlagban megbízható, leszolgál 2-3 évet vagy többet is(2012-ben vettem ezt). Ha a felsoroltakhoz képest olcsóbbat tudtok hasonló karakterisztikával(vagy a maximum árért jobbat), azt nagyon szívesen megfogadom! :)
Az elejéről lenaradt, de maximum 5,3-5,5 hüvelykest szeretnék venni, mert kb ez a felső határa amit kényelmesen tudok kezelni.
Xiaomim van, 3 évet simán kihúz és a sw-t is rendszeresen frissítik és fejlesztik. Az ismerősök akiknek még ilyen telefonja van, szintén elégedettek.
A többivel nincs tapasztalatom. arról majd ír más :)
Ha egy használt is belefér, akkor mindenképp S6. Asphalt 8, Real racing 3 stb stb gond nélkül viszi. Ezen kívül bónusz, hogy a kamerája is nagyon jó, erős a hardwere, és még szép is.
Én egy S6-ot használok, nálam 10-ből 11 pont. Ha kérdésed van, írj.
Xiaomi Redmi 3 volt amit néztem. Mentek a zöld pacsik.
Utolsó: neked privi is :)
A Redmi 3-ből a prime-ot vedd vagy 3S, 3S prime névvel is ugyanaz.
De ha rászánsz 90e-et, akkor az Mi sorozat az a felsőkategória és egy Mi5 az azért sokkal jobb.
eustock-on érdeklődj, hogy mikor lesz nekik.
Vagy ha EU-ból rendelsz, akkor ibuygou, geekbuying stb van egy rakás EU raktáros webshop én is ilyen helyekről rendeltem kb 10 telefont, több mint két éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!