Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyiket választanátok?...

Ti melyiket választanátok? Esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Szóval. Karácsonyra kaphatok egy új telefont ami komolyabb mint most van.(samsung galaxy core prime). Vagy a samsung galaxy s7 vagy iphone 6s-re gondoltam. Eddig csak samsung telefonjaim voltak ergo nem tudom mennyivel jobb az iphone. Az kicsit zavarna hogy nem tudok sd-kártyát rakni bele mert minden zeném,képem azon van. Ami fontos szempont nálam: jó kamera,nagy tàrhely, jó aksi és bírjon ki minimum 3-4 évet.

Ha esetleg van más teló amit ajánlotok azt is megnézem szívesen! Köszönöm előre is!

2017. szept. 8. 22:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A Huawei-t nem ajánlom. Több okból sem. A Sony Xperia Z széria viszont nagyon jó. Apunak volt. Most anyunak van és imádja. Apunak 4 éve iPhone van. 5S volt és tavaly cserélte 6S-re. Csak azért cserélte, mert az Apple értéktartó és minimális ráköltéssel tudott venni újat.
2017. szept. 10. 16:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Tehát apu imádja az iPhone-t. 1993 óta vannak mobilja. Az okostelók közül sokat kipróbált, de az iPhone az egyik kedvence. Az is lehet, hogy már a kedvence, mert nem Androidos készülékben gondolkozik, hogy cseréli. Nekem most Androidos Samsung van és utálom. Huawei is volt már, de elég silány minőség volt és attól megrepedt a kijelzője, hogy a cicám rálépett. Kölyök korában ráadásul. De nemcsak nekem volt vele rossz tapasztalatom. Idén Karácsonyra én is iPhone-t kérek. SE vagy 7. Kerettől függ.
2017. szept. 10. 16:08
 13/19 A kérdező kommentje:
És szerintetek egy iphone kibírja legalább 3 évig? Vagy hosszabb ideig? Nekem az lenne a fontos hogy jó aksija legyen és jó kamerája. Ne fagyjon le!
2017. szept. 10. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:
A 9es vaszolo vagyok, most lattam h kerdezted es Iphone SE-m van am igen, az iphone kibirja 3evig, az akku meg nem olyan jo, de ha veszel hozza smart battery tokot garantaltan tkvabb fogja birni egy napnal
2017. szept. 11. 18:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. szept. 11. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Végülis melyiket választottad ?
2017. szept. 18. 18:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Még nem tudtam dönteni mert találtam egy másikat is ami megtetszett. Sony xperia xz
2017. szept. 21. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy Samsung s8 at
2017. okt. 5. 07:18
 19/19 A kérdező kommentje:
Az s7 edge meg az s8 azért nem mert nem tudnám megszokni az oldalt képernyőjét.
2017. okt. 8. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!