Ti melyiket választanátok? Esetleg valami más?
Szóval. Karácsonyra kaphatok egy új telefont ami komolyabb mint most van.(samsung galaxy core prime). Vagy a samsung galaxy s7 vagy iphone 6s-re gondoltam. Eddig csak samsung telefonjaim voltak ergo nem tudom mennyivel jobb az iphone. Az kicsit zavarna hogy nem tudok sd-kártyát rakni bele mert minden zeném,képem azon van. Ami fontos szempont nálam: jó kamera,nagy tàrhely, jó aksi és bírjon ki minimum 3-4 évet.
Ha esetleg van más teló amit ajánlotok azt is megnézem szívesen! Köszönöm előre is!
Nekem iPhone 6S van.
Legalább még 3 évig szerintem kapni fogja a frissítéseket,de még azután is használható lesz nagyon sok ideig.
Tárhely attól függ,milyet veszel.
Az aksi szerintem jó,de ha játékokra szeretnéd használni lehet a nap végére lemerül.
Kamerája elég jó,meg vagyok vele elégedve.
A rendszer jól van optimalziláva,semmi se laggol,minden jól megy rajta. Azonban sajnos crackelt progikat sehogy se lehet letölteni,max Jailbreak-el
Galaxy S7-ről ne mtudok sokat mondani,mivel nem volt a kezemben. Azt tudom,hogy az aksija jobb egy picit,szebb a képernyője és a hardver elég jó benne,de attól félek ez is majd szenvedhet egy idő után és laggolhat,mint a legtöbb android teló.
Nokia 8 amennyiben lejjebb megy majd az ára? :/
A nokiák minden esetben legalább 2 évig szoftveresen támogatottak lesznek, a nokia 8 pedig még tovább.
Dual kamera, igényes, stílusos ház, erős proci és sok ram. Ne feledd hogy a nokia Pure androidot tesz rá. Nincs rajta se KNOX (Samsung), se TouchWiz(Samsung) se pedig EMUI (Huawei)
A nokia hamarabb tette ki az android 8.0-t a telefonjaira (még a 40k-s nokia 3-ra is) mint a google a saját pixel telefonjaira.....
360 fokos hangfelvétel, és Dolby Atmos hangzás
https://www.youtube.com/watch?v=SDurvgkbwyw
Volt alkalmam kipróbálni, és őszintén megmondom 1-2 bluetooth hangszórót megalázó hangzást tud nyújtani...
Huaweieket nézd meg, az aktuális mate, P szériát.
Tárhellyel nem lesz gond.
Van egy algoritmus, ami azert felel, hogy mindig olyan formaban legyen szoftveresen a telefon mintha most bontottad volna. Valoszinuleg ertenek ehhez, mivel 2 evig nyuztam eleg kemenyen egy p8 liteot, es nem mondanam hogy belassult.
A kamerat a Leicaval egyuttmukodve keszitettek, nezz utana, mirol is van szo. Ajanlom a mobilarena p10es tesztjet.
A huawei a 3 legnagyobb gyarto egyike, kifogastalan a csucstelefonjaik osszeszerelesi, anyagminosege.
3 ev garanciat adnak ezekre a telefonokra, az iphonera csak 1et kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!